Actualitate

Haos și comunicații blocate în Olanda după o pană de curent masivă. Zeci de zboruri anulate

Olanda este paralizată de o pană de curent majoră, care afectează grav sistemele informatice. Zeci de zboruri au fost anulate pe aeroportul Eindhoven.

Zeci de zboruri au fost anulate În Olanda, iar serviciile de urgență comunică prin SMS, din cauza unei pene de curent. Foto: Eindhoven Airport  / Facebook Zeci de zboruri au fost anulate În Olanda, iar serviciile de urgență comunică prin SMS, din cauza unei pene de curent. Foto: Eindhoven Airport / Facebook

 

 


Olanda este paralizată de o pană de curent majoră care a afectat grav sistemele informatice ale guvernului, inclusiv Ministerul Apărării. Zeci de zboruri au fost anulate pe aeroportul Eindhoven, iar poliția și serviciile de urgență au fost nevoite să comunice prin SMS.

 


O defecțiune informatică pe scară largă a provocat haos în întreaga țară. Zborurile au fost oprite, comunicațiile de urgență au fost întrerupte, iar milioane de oameni au fost afectați de această pană de current, anunță Sky News.

 


Defecțiune informatică majoră în Olanda: Zboruri oprite, comunicații blocate

Călătorii de la Eindhoven - al doilea aeroport ca mărime din Țările de Jos – au rămas blocați încă de dimineață, zborurile companiilor aeriene Ryanair și Transavia fiind anulate.

CITEȘTE ȘI:
Haos în Franța: Acte coordonate de sabotaj dau peste cap rețeaua feroviară în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice - VIDEO

Unele zboruri au fost trimise către aeroportul Weeze din Germania, aflat la 90 km de Eindhoven, precum și către aeroportul Schiphol și aeroportul Bruxelles din Belgia, ambele la 125 km distanță.


Poliția și serviciile de urgență au fost nevoite să comunice prin SMS, ceea ce a îngreunat coordonarea operațiunilor.

Olanda în haos: Pană de curent masivă paralizează țara, zeci de zboruri anulate

Autoritățile investighează dacă pana de curent a fost provocată de un atac cybernetic și spun că lucrează intens pentru a remedia problema.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Momentul în care anvelopele unui avion explodează în timpul decolării, spărgând un geam

Miros urât la bord. Un avion s-a întors de urgență la Berlin

Un avion Boeing pierde roata în zbor. Pasagerii, la un pas de tragedie - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter