Actualitate

Cum s-a produs accidentul mortal din gara Cluj-Napoca? Bărbatul și-a pierdut viața încercând să urce într-un tren aflat în mișcare.

Un accident feroviar mortal a avut loc, miercuri, în gara din Cluj. Un bărbat a murit după ce ar fi încercat să se urce într-un tren aflat în mișcare.

Un bărbat a murit în gara din Cluj-Napoca  | Foto: CFR Călători Cluj - Facebook Un bărbat a murit în gara din Cluj-Napoca | Foto: CFR Călători Cluj - Facebook

 

 


Un accident feroviar mortal a avut loc, miercuri, în gara din Cluj. 

 


Potrivit primelor cercetări, un bărbat 46 ar fi încercat să prindă trenul care circula pe ruta Cluj-Napoca – Bistrița Nord, deși garnitura era deja în mișcare. În aceste condiții, manevra s-a dovedit a fi extrem de periculoasă și, din păcate, fatală.

„La data de 28 august a.c., în jurul orei 15:20, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la un accident produs pe un peron al stației din Cluj-Napoca.


Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 46 de ani, ar fi încercat să se urce în trenul care circula pe relația Cluj-Napoca – Bistrița Nord, în timp ce garnitura feroviară se afla în mișcare.

Din nefericire, personalul medical prezent la fața locului a constatat decesul acestuia.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google Newsc

CITEȘTE ȘI:

Tragedie în gara din Cluj-Napoca! Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren.

Pasagerii unui tren care circula de la Cluj-Napoca spre București, preluați cu autobuzele după ce alt tren a deraiat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter