Actualitate

Tragedie în gara din Cluj-Napoca! Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren.

Tragedie în gara din Cluj-Napoca, unde un bărbat a fost găsit fără viață, după ce a fost lovit de tren.

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren | Foto: CFR Călători Cluj - Facebook Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren | Foto: CFR Călători Cluj - Facebook

 

 


 

Momente cumplite în gara din Cluj-Napoca. Un bărbat a fost găsit fără viață, după ce a fost lovit de tren. 


 

Miercuri, 28 august 2024, pompierii clujeni au intervenit în gara din Cluj-Napoca, unde un bărbat a fost lovit de tren. La fața locului, pompierii au sesizat faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. 


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente în Gara din Cluj-Napoca, unde un bărbat a fost lovit de tren. 

Ajunse la fața locului, echipajele au găsit victima, în vârstă de aproximativ 40 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. 


La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare, motocicleta SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.”, a transmis ISU Cluj. 

Update, ora 17:32


„La data de 28 august a.c., în jurul orei 15:20, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la un accident produs pe un peron al stației din Cluj-Napoca.
Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 46 de ani, ar fi încercat să se urce în trenul care circula pe relația Cluj-Napoca – Bistrița Nord, în timp ce garnitura feroviară se afla în mișcare.
Din nefericire, personalul medical prezent la fața locului a constatat decesul acestuia. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.”, a transmis IPJ Cluj.

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat lovit de tren pe calea ferată din apropierea podului IRA. A murit pe loc. UPDATE: Victima avea 52 de ani.

Tragedie de Rusalii. Bărbat mort după ce a fost lovit de tren, în Apahida.

Ultimele Stiri
abonare newsletter