Actualitate

Inconștiență! Șoferul unui autocar a intrat pe contrasens și a scos o mașină de pe carosabil. FOTO

Un șofer de autocar din Vâlcea era să lovească frontal cu o mașină în apropiere de Aghireșu, județul Cluj. Șoferul mașinii a evitat în ultimul moment accidentul.

Un șofer a evitat în ultimul moment un accident, în Aghireșu, Cluj| Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook Un șofer a evitat în ultimul moment un accident, în Aghireșu, Cluj| Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Șoferul unui autocar plin cu călători a intrat pe contrasens unde era să lovească frontal o mașină.

 


Șoferul mașinii a evitat în ultimul moment accidentul și a ieșit de pe carosabil.

„La data 28 august a.c., în jurul orei 14.00, pe sectorul de drum DJ108C, pe direcția DN1 către localitatea Aghireșu, conducătorul unui autocar, de 61 de ani, din județul Vâlcea, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, determinând conducătorul unui autoturism, de 29 de ani, să părăsească partea carosabilă pentru evitarea coliziunii.
Pe numele bărbatului de 61 de ani, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, iar ca măsură complementară suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum s-a produs accidentul mortal din gara Cluj-Napoca? Bărbatul și-a pierdut viața încercând să urce într-un tren aflat în mișcare.

Bărbat din Cluj, rănit într-un accident rutier în lanț, pe Valea Oltului

Ultimele Stiri
abonare newsletter