Actualitate

Temperaturi în creștere și maxime de 35 de grade. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vreme frumoasă, cu temperaturi în creștere și maxime de 35 de grade. Pe arii restrânse se vor semnala averse și descărcări electrice. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 31 august|Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Prognoza meteo pentru sâmbătă, 31 august|Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Sâmbătă, 31 august, temperaturile înregistrează o ușoară creștere, în anumite regiuni, însă, cerul va fi variabil, iar pe alocuri se vor întregistra averse şi descãrcãri electrice.

Vremea va fi călduroasă, cu șanse reduse de precipitații, dar pe parcursul zilei pot apărea ploi în zona Dobrogei, a Moldovei și a Transilvaniei. Vântul va sufla slab spre moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 - 35 de grade Celsius, iar cele minime între 12 - 21 de grade Celsius.


În Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer preponderent senin și șanse minime de precipitații, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius, iar minima zilei va indica 15 grade Celsius. 

Duminică, temperaturile vor scădea ușor până la 29 de grade Celsius, iar cerul va fi marcat de înnorări și vor fi posibile ploi de scurtă durată. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vreme instabilă, cu temperaturi caniculare și ploi. Prognoza meteo pentru Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter