Actualitate

Cei trei adolescenţi care au agresat şi jefuit o tânără din Cluj-Napoca, arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Cei trei adolescenţi care au agresat şi jefuit o tânără de 20 de ani din Cluj-Napoca au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Cei trei adolescenţi care au agresat şi jefuit o tânără din Cluj-Napoca, arestaţi preventiv pentru 30 de zile | Foto: pixabay.com Cei trei adolescenţi care au agresat şi jefuit o tânără din Cluj-Napoca, arestaţi preventiv pentru 30 de zile | Foto: pixabay.com

 

 


Cei trei adolescenţi care au agresat şi jefuit o tânără de 20 de ani din Cluj-Napoca au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

 


„În cursul zilei de marţi, 17 septembrie a.c., pe numele celor 3 tineri cercetați sub aspectul infracțiunii de tâlhărie calificată, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj. 

Tânără agresată şi jefuită la Cluj-Napoca

În seara zilei de 10 septembrie, o femeie a fost agresată fizic și jefuită de trei indivizi pe o stradă din Cluj-Napoca. 


Femeia în vârstă de 20 de ani a sunat la 112 în jurul orei 20:30, sesizând că a fost agresată fizic de trei persoane în timp ce se deplasa pe o stradă din Cluj-Napoca. De asemenea, cei trei indivizi i-au sustras femeii mai multe bunuri personale.

CITEŞTE ŞI
Tânără agresată și jefuită în Cluj-Napoca. Trei adolescenți, reținuți preventiv.

Potrivit Poliției, în urma cercetărilor desfășurate au fost depistate persoanele bănuite, respectiv trei tineri cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Femeie agresată și jefuită în Cluj-Napoca de trei indivizi! Poliția caută vinovații.

Femeie, răpită în plină stradă la Câmpia Turzii. A fost salvată la intervenția trecătorilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter