Actualitate

Descoperire macabră în Turda. Un bărbat a fost găsit mort în casă.

Polițiștii și pompierii au găsit un bărbat mort într-o casă din Turda.

Polițiștii și pompierii au găsit un bărbat mort într-o casă din Turda | Foto: depositphotos.com Polițiștii și pompierii au găsit un bărbat mort într-o casă din Turda | Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat de 87 de ani a fost găsit mort, marți, într-o casă de pe strada Tineretului din Turda.

 


Victima nu a mai reușit să fie salvată.

„Pompierii au asigurat accesul într-o locuință situată pe strada Tineretului din Turda. În interior a fost găsit un bărbat de aproximativ 80 de ani, decedat”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.


„În data de 17 septembrie a.c., Poliția municipiului Turda a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la o persoană care ar fi fost găsită decedată într-un imobil din municipiu.
O echipă operativă de polițiști s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea cercetărilor, stabilind că aspectele sesizate se confirmă, identificând persoana decedată, respectiv un bărbat de 87 de ani.
Din verificările preliminare, pe corpul acestuia nu au fost identificate urme vizibile de violență. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, cauza decesului urmând a fi stabilită cu exactitate în cadrul examinării medico-legale”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bărbat mort pe strada Fabricii de Chibrituri din Cluj-Napoca. Paramedicii nu l-au mai putut resuscita.

Bărbat mort în urma unui incendiu de vegetație, în Aluniș. Victima, găsită carbonizată.

abonare newsletter