Actualitate

Patru clujeni, condamnați la închisoare pentru trafic de droguri de mare risc!

Patru bărbați clujeni au fost condamnați la închisoare pentru trafic de droguri de mare risc.

Patru clujeni, condamnați la închisoare pentru trafic de droguri de mare risc | Foto: captură video - IPJ Cluj Patru clujeni, condamnați la închisoare pentru trafic de droguri de mare risc | Foto: captură video - IPJ Cluj

 

 


 

Polițiștii clujeni au depistat și arestat patru bărbați acuzați de comiterea infracțiunilor de efectuare de operațiuni cu substanțe interzise și trafic de droguri de mare risc. 


 

Acțiunea a avut loc vineri, 4 octombrie, când polițiștii clujeni au desfășurat o acțiune pentru  depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau care sunt urmărite în temeiul legii. Astfel, au depistat patru bărbați cu vârste între 35 și 56 de ani, pe numele cărora Tribunalul Cluj a emis, la data de 4 octombrie 2024, mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.


Cei patru au fost condamnați la pedepse cuprinse între 2 și 5 ani, în regim de detenție, fiind conduși și predați reprezenanților Penitenciarului Gherla, în vederea executării pedepselor.

„La data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești, în colaborare cu Serviciul de Investigații Criminale și sprijiniți de Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, au desfășurat o acțiune pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau care sunt urmărite în temeiul legii.


În cadrul acestei acțiuni, au fost depistați patru bărbați, cu vârste între 35 și 56 de ani, pe numele cărora Tribunalul Cluj a emis, la data de 4 octombrie 2024, mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Cei în cauză au fost condamnați la pedepse cuprinse între 2 și 5 ani, în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunilor de efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic de droguri de mare risc, ambele infracțiuni fiind săvârșite în formă continuată.


După depistare, aceștia au fost conduși și predați reprezenanților Penitenciarului Gherla, în vederea executării pedepselor.”, a transmis IPJ Cluj. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trei tineri, reținuți de DIICOT Cluj pentru trafic de droguri

Traficant de droguri, prins în timp ce vindea substanțe psihoactive în Cluj-Napoca. A fost arestat preventiv.

Ultimele Stiri
abonare newsletter