Actualitate

Casa de avocatură Lăpușan & Partners a obținut trofeul Law Firm of the Year 2024. Este pentru a doua oară când avocații clujeni obțin acest trofeu.

Casa de avocatură Lăpușan & Partners a obţinut pentru a doua oară distincția de „Cluj law firm of the year 2024” în cadrul galei Romanian Legal Awards 2024.

Casa de avocatură Lăpușan & Partners a obținut trofeul Law Firm of the Year 2024 | Foto: clujust.ro Casa de avocatură Lăpușan & Partners a obținut trofeul Law Firm of the Year 2024 | Foto: clujust.ro

 

 


Casa de avocatură Lăpușan & Partners a obţinut pentru a doua oară distincția de „Cluj law firm of the year 2024” în cadrul galei Romanian Legal Awards 2024, potrivit clujust.ro.

 


Ulterior unor cuvinte de mulțumire adresate organizatorilor evenimentului și a eforturilor continue ale acestora de a-l îmbunătăți de la an la an, avocatul care a participat la gală din partea societății Lăpușan & Partners, Lorin Moldovan, s-a oprit asupra semnificației distincției primite. 

„Aceasta vine ca și confirmare a faptului că suntem o echipă de oameni bine pregătiți, închegată, care face față nu doar exigențelor profesiei, dar și condițiilor din piața avocaturii”, a declarat Lorin Moldovan. 


Lorin Moldovan, avocat în cadrul societății Lăpușan & Partners | Foto: clujust.ro

Avocatul Mihai Lăpușan, manager partener al societății, a precizat pentru clujust.ro că „acest premiu confirmă relevanța noastră pe piața avocaturii de business”. 

Casa de avocatură Lăpușan & Partners îşi extinde echipa

Cei de la casa de avocatură Lăpușan & Partners au anunţat că îşi măresc echipa. 


„Suntem bucuroși să anunțăm o nouă extindere a echipei de avocați prin deschiderea a două poziții de avocat stagiar și una de avocat definitiv. Ne dorim colegi care dau dovadă de cunoștințe solide, dedicare, flexibilitate și cu acel ceva special, care face diferența în această profesie. Vă oferim oportunitatea unei colaborări în cadrul unei echipe profesioniste şi ambițioase, cu performanțe notabile, care își desfășoară activitatea în diferite domenii (consultanţă comercială, contencios administrativ şi fiscal, achiziții publice, drept societar, drept civil) fiind asigurate condiții avantajoase pentru dezvoltarea. profesională, atât ca și avocat litigant, dar totodată și pentru activități de consultanță juridică. Persoanele interesate pot trimite cv-ul la adresa de e-mail office@lapusan.law. Candidaţii selectaţi pentru interviu vor fi încunoştinţaţi ulterior despre data şi modalitatea de desfăşurare a acestuia”, au declarat reprezentanţii casei de de avocatură Lăpușan & Partners. 

Mai multe informaţii despre firmă și domeniile de expertiză pot fi citite pe site-ul casei de avocatură Lăpușan & Partners.


 Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mesajul avocaților care au reprezentat România în procesul Roșia Montană. Ce cheltuieli va trebui să plătească Gabriel Resources țării?

Ultimele Stiri
abonare newsletter