Actualitate

O toamnă plină cu evenimente inedite, la Iulius Mall Cluj: expoziție cu roboți gigant, Wedding Days, Târg de Antichități, Handmade, Bag Expo și alte surprize (P)

Iulius Mall Cluj este un proiect vibrant, cu evenimente pentru toate tipurile de public, cu un mix de retaileri potrivit pentru fiecare generație, dar și cu experiențe pentru întreaga familie. Toamna acesta, în Iulius Mall, vor avea loc o varietate de târguri, printre care și: Wedding Days, Handmade, Antichități și Bag Expo. Până pe 11 noiembrie, în Iulius Parc puteți vizita expoziția Transform Robots Alive, unde sunt expuși 14 roboți gigantici.

 

Pasionații de lucruri meșteșugite de artizani autohtoni sunt așteptați în Iulius Mall. Târgul de Handmade va poposi în Atrium în mai multe weekend-uri: 11 – 13 octombrie, 25 – 27 octombrie, 8 – 10 noiembrie. Aici veți găsi o varietate de produse lucrate manual; bijuterii, accesorii, cosmetice naturale sunt doar câteva exemple. 


Colecționarii mai au la dispoziție doar două weekend-uri din anul acesta, în care pot să găsească piese cu patina timpului. Târgul de Antichități va fi prezent în Iulius Mall Cluj în perioadele 18 – 20 octombrie și 15 - 17 noiembrie. Tablouri inedite, numismatică, bijuterii, viniluri, piese de mobilier mic și multe alte obiecte și povești impresionante pot fi descoperite la Târgul de Antichități. 

În noiembrie, pe 9 și 10, mirii care se pregătesc pentru cea mai importantă zi din viața lor mai au încă o dată ocazia să descopere ultimele tendințe și să discute cu organizatorii de evenimente, la Wedding Days. Sute de modele de rochii de mireasă și costume de mire, mii de verighete și inele de logodnă vă așteaptă în Atrium în al doilea weekend din luna noiembrie. 


Iulius Mall va găzdui târgul care aduce sute de modele de genți, portofele, valize de diferite dimensiuni și ghiozdane. Expo Bag se va desfășura de pe 20 noiembrie până pe 24 decembrie. În apropierea sărbătorilor de iarnă, va avea loc tradiționalul Târg de Moș Nicolae, în perioada 29 noiembrie – 5 decembrie, unde veți găsi o multitudine de idei de cadouri pentru cei dragi.

Până pe 11 noiembrie 2024, în Iulius Parc ai ocazia să vezi 14 modele de roboți care ajung și până la 6 metri înălțime, dar ai parte și de o serie de activități epice: zonă de laser tag, mega trambuline, paintball, photobooth-uri cool și un colț creativ de desenat. Roboții din Iulius Parc fac parte din seria R (Rescuer), iar tu poți vedea îndrăgitele personaje: Bronkerson R-264 (Optimus Supreme), Waxanarus R-238, Pexiwald R-294Drambot R-534, dar și mulți alții. 


Vino la Iulius Mall Cluj, descoperă târgurile toamnei și trăiește împreună cu familie experiențe de neuitat! 

CITEȘTE ȘI:

Iulius Mall și Sonrisa Dance Center te provoacă: participă la flashmob-ul organizat în Atrium și dansează alături de prietenii tăi! (P)

Ultimele Stiri
abonare newsletter