Actualitate

Care este starea celor două fetițe din Cluj care au fost rănite în urma unui experiment? Au suferit arsuri care necesită tratament chirurgical.

Două fetiţe au ajuns la spital după un experiment care a mers prost, la un târg ştiinţific, în Cluj-Napoca. Copilele de 7 şi 11 ani au arsuri pe faţă şi pe mâini. Care este starea lor?

Două fetiţe au ajuns la spital după un experiment care a mers prost, la un târg ştiinţific, în Cluj-Napoca | Foto: pexels.com Două fetiţe au ajuns la spital după un experiment care a mers prost, la un târg ştiinţific, în Cluj-Napoca | Foto: pexels.com

 

 


Două fetițe de 7 și 11 ani au ajuns sâmbătă la spital cu arsuri pe față și pe mâini după ce au participat la un experiment științific organizat într-un parc pe strada Teodor Mihali.

 


Daniela Dreghiciu, purtătorul de cuvânt al Spitalul de Copii Cluj-Napoca, a declarat pentru monitorulcj.ro că cele două fetițe sunt în stare stabilă, dar necesită tratament chirurgical.

„Fetițele sunt stabile, sunt internate în spitalul de copii și urmează tratamentul chirurgical specific arsurilor”, a declarat Daniela Dreghiciu.


Ceva ar fi mers prost la experiment, iar fetițele s-au ales cu arsuri.

„Un echipaj SMURD şi un echipaj al serviciului de ambulanţă judeţean Cluj au acordat asistenţă medicală pentru două minore, în vârstă de 7 şi 11 ani, care au suferit arsuri la nivelul feţei şi al membrelor superioare, după ce au asistat la un experiment demonstrativ, parte dintr-un eveniment public, care a avut loc într-un parc, de pe strada Teodor Mihali din municipiul Cluj-Napoca”, a transmis, sâmbătă seară, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Două fetițe, cu arsuri pe față și brațe în urma unui eveniment de pe strada Teodor Mihali. Minorele au ajuns la spital.

Un bărbat din Bistrița-Năsăud și-a incendiat familia, în urma unui conflict cu soția. Femeia, preluată de elicopterul SMURD, cu arsuri pe 90% din corp.

Ultimele Stiri
abonare newsletter