Actualitate

Percheziții de amploare în Cluj, într-un dosar de înșelăciune în domeniul asigurărilor

Luni dimineața au avut loc mai multe percheziții în Cluj la persoane bănuite de e înșelăciune în domeniul asigurărilor și fals în declarații.

Percheziții de amploare în Cluj, într-un dosar de înșelăciune în domeniul asigurărilor | Foto: IPJ Cluj Percheziții de amploare în Cluj, într-un dosar de înșelăciune în domeniul asigurărilor | Foto: IPJ Cluj

 

 


Luni dimineața au avut loc mai multe percheziții domiciliare în Cluj la persoane bănuite de e înșelăciune în domeniul asigurărilor și fals în declarații.

 


Printre infracțiunile anchetate se numără și o  posibilă tentativă de obținere frauduloasă a unei despăgubiri pentru o mașină, evaluată la aproximativ 100.000 de euro.

„Astfel, astăzi, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigații Criminale, alături de echipe din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca și Poliției Municipiului Dej, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi Cluj, desfășoară 11 percheziții domiciliare în cadrul acțiunii Jupiter.
Acțiunea vizează investigarea unor infracțiuni de înșelăciune în domeniul asigurărilor și fals în declarații. Printre aspectele anchetate se află o posibilă tentativă de obținere frauduloasă a unei despăgubiri pentru un autoturism, evaluat la aproximativ 100.000 de euro.
În cadrul dosarului, autoritățile urmează să pună în aplicare șapte mandate de aducere. Persoanele vizate vor fi audiate pentru a clarifica circumstanțele cazului și implicațiile acestora în activitățile investigate”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Percheziții în Cluj într-un dosar de trafic de droguri. Tineri prinși în flagrant cu substanțe psihoactive, arestați preventiv.

Percheziții DNA la cabinetul lui Nelu Tătaru de la Spitalul din Huși. Fostul ministru al Sănătății, cercetat penal într-un dosar de luare de mită.

Ultimele Stiri
abonare newsletter