Actualitate

Băsescu: “Antonescu şi Ponta par absolut infantili”

<p /><strong>Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat luni, la sediul de campanie din strada Comăniţa nr. 9, că premierul Victor Ponta şi preşedintele interimar Crin Antonescu par infantili, crezând că pot vorbi una în România şi alta la Bruxelles, Berlin, Paris, Sofia. </strong>

„Pentru jocurile lor politice au sacrificat România”, a declarat Traian Băsescu, referindu-se la Victor Ponta și Crin Antonescu. „Oricât ar fi de simpatizaţi de electorat, nu pot să sacrifice ţara pentru jocurile lor politice de jos nivel. Nu este permis aşa ceva unui om politic cu astfel de funcţii. În 10 zile ei şi USL au distrus credibilitatea României”.
„Ei par absolut infantili. Cred că pot vorbi una în România şi alta la Bruxelles, Berlin, Paris, Sofia”, a mai spus președintele suspendat.
Tran Băsescu a mai precizat că nu poţi să spui un lucru în ţară şi altceva afară. „Ce nu înţeleg oamenii aceştia este că statele UE ştiu toate totul unul despre celălalt. Dacă Antonescu ar citi şi n-ar dormi dimineaţa ar şti la prima oră toate punctele de vedere ale statelor europene”.
De asemenea, Băsescu crede că „preşedintele interimar şi premierul se mint între ei. Oamenii aceştia îi mint şi pe români şi partenerii europeni, pentru că premierul a declarat că a trimis răspuns la cele 11 probleme ridicate de CE, iar azi la prânz aflăm de la CE că nu s-a trimis niciun răspuns oficial”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter