Actualitate

Logitech lansează tastatura lavabilă

<div /><strong /><img src="documente/stories/2012/08_august/25/tastatura_lavabila.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Logitech Washable Keyboard K310 se curăţă şi se usucă uşor, arată yoda.ro.

De câte ori nu s-a întâmplat să verşi cafea pe tastatură sau chiar să-ţi cadă printre taste firimituri din sandvis? În loc să încerce să ne convingă să nu aducem mâncare în apropierea calculatorului, cei de la Logitech au lansat tastatura lavabilă, care se spală pur şi simplu la chiuvetă. Washable Keyboard K310 costă 30 euro, un preţ pe care merită să-l plăteşti dacă nu te poţi dezlipi de butoane nici măcar atunci când mănânci sau bei.

Logitech Washable Keyboard K310 poate fi spălată cu mâna, la chiuvetă, oricând doreşti şi poate fi scufundată în apă până la o adâncime de 28 cm. Doar mufa USB este sensibilă, şi aţi face bine să o păstraţi la suprafaţă.


Pe partea din spate are mici găuri pentru scurgerea apei, care ajută ca tastatura să se usuce rapid. Butoanele, printate cu laser şi vopsite prin tehnologia UV, oferă garanţia că literele vor ramane intacte în timpul spălării.

Tastatura nu trebuie instalată. Ea se conectează simplu la calculator. Va putea fi cumparată în Romania începând cu luna octombrie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter