Actualitate

BREAKING NEWS - Explozia blocului din Floreşti a fost PROVOCATĂ INTENŢIONAT! O femeie a fost reţinută

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au efectuat investigaţii şi verificări în urma exploziei produse la un bloc de locuinţe de pe strada Gheorghe Doja din localitatea Floreşti în noaptea de 2 iulie.

Potrivit poliţiştilor clujeni, locatara apartamentului unde s-a produs explozia, Margareta J. de 62 ani, a părăsit imobilul în cursul serii de 1 iulie, ora 21.00, lăsând o candelă  aprinsă într-una din încăperile locuinţei. În jurul orei  01.40, când s-a produs  explozia, nicio persoană nu se afla în locuinţă. În urma deflagraţiei au fost avariate 16 apartamente şi 6 autoturisme în diferite grade, stabilirea  prejudiciului creat fiind în curs de stabilire.

Conform verificărilor efectuate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj s-a stabilit că sursa probabilă de producere a incendiului a fost o candelă ce a aprins gazul metan acumulat.


“Margareta J. este suspectată că a deşurubat racordul flexibil de gaz situat în spatele aragazului lăsând robinetul de la conducta de gaz deschis. Margareta J. este cercetată penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Faţă de aceasta a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Anca Sidonia Bolba, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter