Actualitate

Sâmbăta petrecăreţilor clujeni: zeci de şoferi au fost prinşi băuţi la volan, unii au rămas pietoni

Poliţiştii clujeni au aplicat 327 sancţiuni contravenţionale, au reţinut patru permise de conducere şi au retras şapte certificate de înmatriculare, într-o acţiune desfăşurată sâmbătă noaptea. Cu această ocazie, zeci de şoferi au fost prinşi băuţi la volan.

Politiştii au dat amenzi pentru consumul de alcool la volan Politiştii au dat amenzi pentru consumul de alcool la volan

Poliţiştii rutieri din cadrul Postului de Poliţie Comunal Iclod, l-au depistat pe P. Alexandru, de 56 ani, din Cluj Napoca, în timp ce conducea autovehiculul pe DN1C, pe raza satului Fundătura, prin localitate, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului. Turda, au depistat pe C. Alexandra Maria, de 23 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autovehiculul pe  raza municipiului Turda, strada Castanilor, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Poliţiştii rutieri din cadrul Postului de Poliţie Comunal Tritenii de Jos l-au depistat în trafic pe M. Bicu-Adrian, de 26 ani, din comuna Valea Largă, judeţ Mures, în timp ce conducea autoturismul pe un drum local din localitatea Pădureni, comuna Tritenii deJos, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toţi şoferii s-au ales cu dosare penale pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

abonare newsletter