Actualitate

Panică la Cluj? Câți oameni au intrat ÎN CONTACT cu femeia infectată cu temutul CORONAVIRUS

O femeie de 70 de ani din Mureș care a venit din Italia și a fost depistată cu temutul Coronavirus a aterizat la Cluj-Napoca, de la Bologna/Ancona. Cu câte persoane s-a intersectat în avion și aeroport ?

Panică la Cluj ? Câte persoane au intrat în contact cu femeia infectată cu temutul CORONAVIRUS Panică la Cluj ? Câte persoane au intrat în contact cu femeia infectată cu temutul CORONAVIRUS

Femeia purtătoare de coronavirus a fost transportată în condiții speciale la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Pacienta este în stare stabilă, fiind momentan în afara oricărui pericol. Ea va rămâne sub observație cel puțin două săptămânii, fiind depistată după ce a probleme respiratorii, febra și tuse.

"Se face o anchetă epidemiologică, se identifică persoanele acum și vom ajunge la ele. Le vom recolta probe și vom vedea după dacă este nevoie de carantină sau izolare. În avion au fost în jur de 35 de pasageri și personalul de zbor. Numărul de pasageri a scăzut foarte mult în ultima perioadă din cauza problemelor", a declarat Mircea Abrudan, prefectul Clujului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter