Actualitate
Polițiștii caută „proprietarul” cabanei din Gilău. Oamenii au dat avans de 2.000 de lei pentru o cabană inexistentă!
Clujenii care au fost păcăliți de așa zisul proprietar al cabanei din Gilău, nu au depus plângere la poliție. Autoritățile s-au autosesizat și caută făptașul.
Mai mulți clujeni au fost păcăliți de un așa zis „proprietar” a unei cabane din Gilău. Au trimis un avans de 2.000 de lei pentru închirierea cabanei de vis, care de fapt nu exista.
Polițiștii din Cluj s-au autosesizat după ce au apărut aceste informații în spațiul public. Autoritățile efectuează cercetări pentru a găsi făptșul. Cu toate acestea, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj nu s-a depus nicio plângere cu privire la acest eveniment, până în acest moment.
„În urma apariției în spațiul public a mai multor articole referitoare la persoane care au remis diferite sume de bani proprietarului unei cabane din localitatea Gilău în vederea închirierii acesteia pentru sărbătorile de iarnă, persoană care nu a mai putut fi contactată ulterior, polițiștii municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.
În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor, precum și a persoanelor implicate.
Totodată, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, până în acest moment, nu a fost înregistrată nicio plângere cu privire la aceste aspecte”, a transmis IPJ Cluj.
Cabana imaginară din Gilău. Oamenii au data vans de 2.000 de lei
Cabana de vis se afla în Gilău, iar oamenii au găsit-o pe un site de anunțuri. Oferta era pentru perioada Revelionului la un preț de 7.500 de lei pentru trei nopți de cazare.
Oferta a venit la pachet cu un preț bun, dar și cu niște poze prin care se prezenta o vilă superbă cu două etaje și mai multe dormitoare decorate elegant, lângă Cluj-Napoca. La prima impresie, era locul ideal de petrecut Revelionul cu familia sau cei apropiați.
Fiind încântați de ofertă, oamenii au luat legătura imediat cu „proprietarul” cabanei și au plătit un avans de 2.000 de lei. După ce au plătit avansul, propietraul cabanei nu a mai răspuns la telefon, moment în care clujenii și-au dat seama că au fost înșelați. După au verificat dacă această cabana este reală, și au aflat că de fapt această cabana nu există în România.
CITEȘTE ȘI: