Actualitate

Se redeschide restaurantul Inizio sub denumirea de INiZIO Bistro

Hajnal Komos redeschide restaurantul Inizio, dar acum sub o altă denumire.

Antreprenoarea HORECA, Hajnal Komos, redeschide restaurantul Inizio, sub denumirea de INiZIO Bistro, la Hotel River Park. Ea consideră că munca și implicarea te ajută să duci o afacere la culmile succesului

„Personal, a conduce afacerea ține de principii și perseverență. Implicarea 100%  înseamnă și o formă de viață, însă secretul este să îți placă ceea ce faci”, a declarat  Hajnal Komos pentru monitroulcj.ro


Komos Hajnal a organizat evenimentul Reinvent HORECA, în 2021, reușind astfel să împărtășească din experiența sa tuturor participanților. Komos oferă consultanță restaurantelor care se confruntă cu provocările din cauza perioadei de pandemie. Este în continuare implicată în acțiuni de CSR, amintind aici că oferă încă de anul trecut, mese calde copiilor și bătrânilor nevoiași.
 
Veștile bune nu au încetat să apară. Un om care luptă alături de oameni este imposibil să nu fie răsplătit așa că, iată, din această vară antreprenoarea a reușit să redeschidă restaurantul propriu, chiar dacă perioada pandemiei a fost una neagră pentru cei din domeniul restaurantelor.

„Încercat, cu multe provocări și extrem de dezamăgită de nepăsarea instituțiilor centrale în relația cu HORECA. Efortul nostru este prioritar către clientul nostru, de a ne adapta la noile condiții și de a ne menține serviciile la exigența consumatorului de azi. Pentru afaceri pandemia a fost și este o lecție, din care cine nu a învățat nu v-a rezista.”, a adăugat Hajnal Komos.


La terasă sau înăuntru, INiZIO Bistro are un meniu gândit pentru gurmanzi, oferind experiențe culinare și de food&wine paring. De la carnea de vită premium USA, la pastele de casă autentice produse organic, până la sosuri pregătite fresh doar în regim propriu sau legumele proaspete, bucătăria este atent supravegheată de Hajni Komos care vine cu o experiență de 15 ani în domeniul HORECA.
 
Antreprenoarea  are speranțe mari, acceptă provocările timpului și are ca scop ca restaurantul INiZIO Bistro să devină locația preferată a clujenilor gurmanzi și a celor care doresc mâncare sau băutură de calitate lângă malul Someșului.


„În plină criză am analizat atent piața și scopul meu de viitor, iar direcția este pe trei capitole. Rămâne operarea de restaurante INiZIO deschise de mine (deja în discuții și alte locații), la care mai adaug consultanța de turnaround management pentru restaurantele cu probleme și evidente rămân și evenimentele profesionale organízate în domeniul ospitalității în Transilvania.”, a adăugat antreprenoarea HORECA, Hajnal Komos.

Ultimele Stiri
abonare newsletter