Actualitate

Un polițist local din Gherla a murit în timpul serviciului. Două echipaje de urgență au încercat să-l salveze

Un polițișt local din Gherla a murit în timp ce era la serviciu, pe teren cu partenerul său. Două ambulanțe au răspuns apelului de urgență.

 

Un polițist local din Gherla în vârstă de 52 de ani a murit în după-amiaza zilei de miercuri, în jurul orei 16:00, în timpul serviciului.


 

El se afla în partea dreapta a mașinii de Poliție, iar colegul său o conducea. Când polițistului de 52 de ani i s-a făcut rău, partenerul său a oprit rapid pe dreapta, scrie gherlainfo.ro. Atunci a cerut ajutor și două echipaje de ambulanță au apărut la fața locului.


Medicii au încercat din răsputeri să îl salveze, efectuând manevre de resuscitare timp de o oră și jumătate, dar nu au reușit să îi readucă semnele vitale și i-au declarat decesul.

Cadavrul polițistului a fost transportat la morgă pentru efectuarea autopsiei. 


Cercetările preliminare efectuate de polițiști au condus la stabilirea faptului că pe trupul acestuia nu au fost evidențiate urme vizibile de violență, în cauză fiind continuate investigațiile sub aspectul infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, scrie sursa citată.

CITEȘTE ȘI:


Un tânăr polițist a fost omorât de COVID19. Colegii au transmis un mesaj emoționant

 

Ambulanța Cluj, suprasolicitată de urgențe și sute de cereri de testare Covid. Studenții UMF au sărit în ajutor

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter