Actualitate

Fermierul clujean Dan Țandea, găsit mort într-o fosă septică de la ferma sa

Dan Țandea avea vârsta de 51 de ani și a fost găsit decedat, duminică, în fosa septică de la ferma sa din Apahida, pe care o folosea pentru canalizare.

A murit fermierul clujean Dan Țandea. A murit fermierul clujean Dan Țandea.

Dan Țandea era cel mai mare fermier din județul Cluj, cel căruia i se atribuie salvarea caşului de Năsal, a murit, duminică, într-un canal de scurgere din localitatea Apahida.

Țandea, cel mai mare fermier din județul Cluj, a fost găsit în jurul orei 5.00 dimineața de unul dintre angajaţii săi după ce ar fi intrat în fosa septică să repare ceva la canalul de scurgere, iar sâmbătă seara nu ar mai fi ieşit la suprafaţă, conform observatornews.ro.


„În cursul acestei dimineți, în jurul orei 04.50, polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la căderea unei persoane într-un canal de scurgere. Evenimentul semnalat s-ar fi petrecut pe raza localității Apahida, în timpul unor activități de curățare a scurgerii.

Trupul bărbatului în vârstă de 52 de a fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului”, au declarat polițiștii.

CITEȘTE ȘI:

Doru Dinu Glăvan, președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România a MURIT infectat cu COVID

Ultimele Stiri
abonare newsletter