Actualitate

Toți românii ar putea participa la ceremoniile de 1 Decembrie. Arafat: „Interdicția pentru nevaccinați, doar pentru zona oficială”

Noi precizări cu privire la organiarea ceremoniilor de 1 Decembire, făcute de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, duminică.

Noi precizări cu privire la organiarea ceremoniilor de 1 Decembire, făcute de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, duminică Noi precizări cu privire la organiarea ceremoniilor de 1 Decembire, făcute de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, duminică

 

 


Interdicția de intrare la Parada de 1 Decembrie pentru cei nevaccinați este valabilă doar pentru zona oficială, a precizat duminică șeful DSU Raed Arafat. Toți românii vor putea participa la eveniment, cu respectarea măsurilor de distanțare socială, indiferent dacă sunt vaccinați sau nu, certificatul verde fiind valabil doar pentru zona oficială a ceremoniilor.

 


„Pentru parada din 1 Decembrie, interdicția de intra în zonă pentru persoanele netestate și permiterea doar pentru cei vaccinați sau trecuți prin boală se aplică numai zonei oficiale, nu și pentru zona care e în apropiere, unde stau oamenii de obicei și urmăresc evenimentele. Acolo sunt doar regulile de sănătate publică și mască.

Același lucru se aplică și recepțiilor oficiale din 1 Decembrie.


Pentru populația generală nu e interdicție, este doar obligația de a respecta măsurile de distanțare și masca”, a spus Raed Arafat.

CITEȘTE ȘI:

1 Decembrie, Ziua Națională a României, sărbătorită în Piața Mihai Viteazu la Cluj-Napoca

Restricții de circulație pe 1 decembrie în Cluj-Napoca. Mai multe străzi vor fi blocate

Ultimele Stiri
abonare newsletter