Actualitate

Un adolescent de 16 ani s-a răsturnat cu mașina pe calea ferată în Poieni

Un adolescent de 16 ani a pierdut controlul mașinii și a ajuns pe calea ferată în localitatea Poieni.

Un adolescent de 16 ani s-a răsturnat cu mașina pe calea ferată în Poieni Un adolescent de 16 ani s-a răsturnat cu mașina pe calea ferată în Poieni

 

Un tânăr de 16 ani s-a răsturnat cu mașina pe calea ferată, în zona localității Poieni, în timp ce se deplasa spre Ciucea.


„Accidentul s-a produs pe DN1E60, în localitatea Poieni, unde un tânăr de 16 ani, care se deplasa în direcția localității Ciucea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se pe șinele căii ferate. Testarea cu aparatul etilotest nu a indicat prezența alcoolului. În cadrul cercetărilor urmează a fi stabilite circumstanțele conducerii autoturismului de către tânărul de 16 ani, transportat la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate.”, a transmis IPJ Cluj.

Adolescentul a fost transportat la spital, iar în zonă traficul feroviar a fost restricționat.


„Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 18.30, iar la fața locului au găsit un autoturism răsturnat pe calea ferată și ocupantul ieșit din aceasta. Un tânăr a fost consultat la fața locului de la echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Acesta era în stare de conștiență și cooperant. Traficul feroviar a fost oprit pe linia respectivă.”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Trei morți în urma unui accident grav petrecut pe A1, la Nădlac. Traficul, restricționat în zonă

Scăpări de gaze în urma unui accident în Băița, Cluj. Un șofer a intrat cu mașina în instalația de gaz

Ultimele Stiri
abonare newsletter