Actualitate

Pe aici nu se trece! Iată de ce să montezi o barieră de protecție pentru patul lui bebe (P)

Ai un copil pus pe șotii cu vârsta până în 5 ani? Energia debordantă și imaginația acestuia te lasă fără reacție?

Spune "stop" accidentărilor și loviturilor care apar de obicei în aceste situații și montează o barieră de protecție pentru pat care te va mai scăpa de câteva din grijile părintești. 

Prințișor sau prințesică? E bine să te pregătești pentru micii supereroi


Fetiță sau băiețel, ambele variante vin la pachet cu idei buclucașe specifice copilăriei. Dacă nu prea mai știi ce înseamnă o tensiune arterială normală de când îl ai pe bebe prin preajmă, poate ar fi cazul să iei și câteva măsuri. Producătorii, cu siguranță, părinți la rândul lor, s-au gândit la absolut toate scenariile posibile practicate de supereroul tău. De aceea, au adus pe piață până și cele mai mari și înalte bariere de tip XXL, pe care le poți găsi în România, toate acestea pentru a oferi un plus de siguranță micilor exploratori.

Evident că oricât ți-ai dori să îl protejezi, nu ai cum să fii în fiecare secundă alături de copilul tău, însă o bariera protectie pat eficientă poate aplana anumite tensiuni legate de riscurile la care sunt expuși de obicei cei mici. Statisticile alarmante privitoare la accidentele casnice suportate de copii au determinat achiziționarea și montarea protecțiilor de la cele mai mici vârste. Mulți părinți au renunțat la improvizațiile realizate din pături, scaune sau jucării de mari dimensiuni și au ales echipamente moderne, certificate pentru siguranța copiilor. 


Bariera, garda de corp a copiilor atunci când sunt în pat

La o primă analiză a datelor primite de la părinți, s-a observat că un procent ridicat de copii suferă lovituri puternice la cap până să ajungă la vârsta de 5 ani. Multe dintre aceste lovituri sunt cauzate de căderile din pat și lovirea de pereții aflați pe lateralele acestuia. Toate aceste situații ar fi putut fi prevenite dacă ar fi fost montată o barieră de protecție pentru pat. În ciuda faptului că pare o metodă restrictivă la prima vedere, acest produs oferă o siguranță sporită utilizatorilor. Zi sau noapte, la joacă sau la somn, bariera este gardianul peste care nu se trece. 


Nici măcar curiozitatea și ingeniozitatea micuților aventurieri nu pot păcăli "reflexele" de maestru ale unei bariere. Desigur, încercările vor fi numeroase, săriturile și escaladarea protecției nu vor întârzia să apară, însă înălțimea acesteia nu va da nicio șansă de izbândă. Dacă ai doi piticoți care vor să îți testeze investiția și să îți arate că o pot controla, stai fără griji, o barieră de protecție pentru pat rezistă la bătăliile de durată. 

Montare ușoară și rapidă


Barierele pentru pat se pot conecta simplu și rapid, astfel încât să formeze un țarc minunat de joacă. Prin conectarea mai multor bariere poți asigura copilului un mediu perfect de joacă sau somn. Sunt fabricate din materiale de calitate, care permit circulația aerului, extrem de rezistente și prietenoase cu copiii. Se pot regla pe înălțime și sunt deosebit de silențioase, astfel încât dacă adormi alături de micuțul tău și vrei să cobori din pat, deblocarea barierei nu va fi zgomotoasă și nu îl va trezi pe piticot. 

Montează o bariera protectie pat imprimată cu imagini atractive și transformă orice spațiu din casă într-un loc de joacă sigur. În cazul paturilor de dimensiuni mai mari, se recomandă instalarea mai multor bariere, pentru a acoperi toate lateralele acestora. Somnul agitat sau noile acrobații învățate din desenele animate nu vor putea trece de bariera montată. 

CITEȘTE ȘI:

Bebelușii cu mame vaccinate în timpul sarcinii au un risc mai redus să ajunga în spital din cauza COVID-19

abonare newsletter