Administrație

Polițiștii locali, plătiți să se joace „de-a Cupidon”! Cât ne costă lustruiala de imagine a angajaților pensionarului de lux Marcel Bonțidean?

Polițiștii locali sunt plătiți să se joace, de 1 Martie, „de-a Cupidon”.

Poliția Locală, „la datorie” de 1 Martie. Sursă foto: Facebook/ Municipiul Cluj-Napoca Poliția Locală, „la datorie” de 1 Martie. Sursă foto: Facebook/ Municipiul Cluj-Napoca

 

 


Polițiștii locali din Cluj-Napoca s-au jucat „de-a Cupidon”, cu ocazia zilei de 1 Martie, ei împărțind mărțișoare doamnelor și domnișoarelor aflate la volanul mașinii în centrul orașului. 

Poliția Locală, „la datorie” de 1 Martie. Sursă foto: Facebook/ Municipiul Cluj-Napoca

„Mărțișoare pentru doamnele și domnișoarele din Cluj-Napoca. Începutul primăverii se transmite prin zâmbete, gesturi simple și prin empatie. Astăzi Poliția Locală Cluj-Napoca a răspândit spiritul zilei de 1 Martie prin mărțișoare. Drumul spre job, facultate sau școală, activitățile de zi cu zi devin mai bune când oferim din inimă”, au anunțat reprezentanții municipalității. 


Poliția Locală, „la datorie” de 1 Martie. Sursă foto: Facebook/ Municipiul Cluj-Napoca

Gestul polițiștilor, de a împărți mărțișoare, pare să fie o acțiune prin care încearcă să-și mai spele din „păcate” Poliția Locală, condusă de unul dintre pensionarii de lux ai județului Cluj, Marcel Bonțidean. 

Potrivit portalului integritate.eu, în 2023, Marcel Bonțidean a avut un salariu de 111.141 de lei, iar pensia acestuia a ajuns la 138.000 de lei. Mai exact, anul trecut, actualul șef al Poliției Locale din Cluj-Napoca a încasat aproape 250.000 de lei, adică peste 50.000 de euro. 


CITEȘTE ȘI:
Politiștii locali din Cluj, în misiune urgentă la KFC! Au pornit girofarurile cât timp și-au luat mâncarea. VIDEO

La nivelul municipiului Cluj-Napoca,  numărul total de posturi prevăzute la Direcția Generală Poliția Locală este de 321, dar sunt ocupate 268 de locuri, se arată în bilanțul de anul trecut. 

Monitorulcj.ro a trimis o cerere la Poliția Locală în care a cerut informații cu privire la câte mărțișoare au fost tipărite, cât au costat și de unde le-au comandat. Așteptăm răspuns și revenim cu informații. 


Poliția Locală, „la datorie” de 1 Martie. Sursă foto: Facebook/ Municipiul Cluj-Napoca

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tradiții și superstiții de 1 Martie. Ce să faci de Mărțișor să ai noroc

Ce pedeapsă a primit polițistul local din Cluj care a bătut un cerșetor? Victimă: „M-au aruncat în dubă plin de sânge”

Un nou scandal cu un polițist local din Cluj-Napoca în prim plan! Agentul, acuzat de spionaj. VIDEO

abonare newsletter