Administrație

Zeci de străzi din Huedin vor fi modernizate, în urma unei investiții de 3,5 milioane de euro

Zeci de străzi din Huedin intră în etapa de modernizare, prin intermediul programului „Anghel Saligny”, în urma unei investiții de 3,5 milioane de euro.

Primăria Huedin a predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor de modernizare a străzilor și drumurilor din localitate|Foto: Primăria Huedin Primăria Huedin a predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor de modernizare a străzilor și drumurilor din localitate|Foto: Primăria Huedin

 

 


Primăria orașului Huedin a anunțat predarea amplasamentele și emiterea ordinului de începere a lucrărilor de modernizare a drumurilor și străzilor din localitate, în cadrul programului național „Anghel Saligny”.

Proiect de 3,5 milioane de euro pentru modernizarea străzilor din Huedin|Foto: Primăria Huedin

Proiect de modernizare a drumurilor și străzilor, în Huedin

Proiectul, care prevede reabilitarea a 28 de străzi, are o valoare totală de 3,5 milioane de euro și vizează îmbunătățirea infrastructurii urbane.


Zeci de străzi din Huedin intră în etapa de modernizare|Foto: Primaria Huedin

CITEȘTE ȘI: 
Școlile și grădinițele din Huedin, dotate cu echipamente digitale și mobilier modern. Proiect de 4,6 milioane de lei, prin PNRR

Conform graficului stabilit de Primăria Huedin și constructor, lucrările vor începe pe strada Luceafărului, urmând ca în scurt timp să fie abordate și străzile Violetelor și Spitalului. De asemenea, începând cu data de 15 august, se va demara modernizarea pe strada Prundului.

„Acest proiect reprezintă un pas important pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din Huedin, facilitând accesul locuitorilor și îmbunătățind considerabil condițiile de trafic”, a transmis Mircea Moroșan, primarul orașului Huedin. 


Primăria Huedin și-a exprimat angajamentul de a finaliza lucrările conform termenelor stabilite, asigurând astfel o infrastructură modernizată și sigură pentru toți cetățenii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Spitalul din Huedin a devenit HUB medical pentru zona de vest a Clujului, în urma unor investiții de peste 7 milioane de euro

Ultimele Stiri
abonare newsletter