Economie

Data la care intră pensiile românilor pe card, în august 2024

În luna august, pensionarii din România își vor primi pensiile conform unui program specific, variind în funcție de modul de livrare – fie prin poștă, fie prin transfer bancar.

Data la care intră pensiile românilor în august 2024 Data la care intră pensiile românilor în august 2024

 

 


Peste 2.300.000 de pensionari primesc pensia pe card. Ultima pensie primită înainte de recalculare este cea aferentă lunii august.

 


Trebuie spus că alți 2.450.000 de pensionari au primit, deja, pensia pe luna august, prin intermediul poștașilor.

Pensiile vor crește de la 1 septembrie

Amintim faptul că, de la începutul lunii septembrie, majoritatea pensionarilor vor avea venituri mai mai datorită recalculării. Totuși, vor exista și români care nu vor primi niciun ban în plus la recalculare. Cei care în urma acestui proces ies cu o pensie mai mică vor primi aceeași pensie pe care au primit-o până acum.


În declarațiile sale anterioare, șeful Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP), Daniel Baciu, spunea că acești seniori ar putea avea pensiile majorate și cu 90%.

Vezi AICI pe ce dată primesc românii pensia, prin poștă sau pe card.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Uriașa pensie specială a unui fost „tablagiu”, pensionat la 42 de ani și pe care PSD l-a pus secretar de stat la Interne. El are masterat la SNSPA

Mai mulți pensionari din Cluj-Napoca vor beneficia de transport în comun gratuit. Crește punctul maxim al pensiei pentru acordarea abonamentelor.

abonare newsletter