Educație

După Săptămâna verde, elevii intră în vacanța de Paște. Când începe ultimul modul de studiu?

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, și vor avea mai multe zile libere. După vacanța de primăvară, elevii vor reveni pentru a urma ultimul modul de studiu din acest an școlar.

Elevii intră de vineri în vacanță, după încheierea cursurilor/Foto: Depositphotos.com Elevii intră de vineri în vacanță, după încheierea cursurilor/Foto: Depositphotos.com

 

 


Vineri, 26 aprilie, este ultima zi de cursuri din modulul 4. Copiii de grădiniță și elevii încep vacanța de primăvară 2024, după încheierea cursurilor. 

Vacanța durează 11 zile, până inclusiv marți, 7 mai, a treia zi de Paște, potrivit calendarului anului școlar 2023-2024.


CITEȘTE ȘI: 
Când începe și când se termină școala? Calendarul anului școlar 2023-2024 pentru Cluj

Modulul 5 începe miercuri, 8 mai 2024, și durează până vineri, 21 iunie 2024;

Vacanţa de vară va începe vineri, 21 iunie, după finalizarea cursurilor. 


Prin excepţie, pentru clasele a XII-a zi, a XIII-a seral şi frecvenţă redusă, anul şcolar are o durată de 34 de săptămâni de cursuri şi se încheie pe 7 iunie 2024, iar pentru clasa a VIII-a anul şcolar are o durată de 35 de săptămâni de cursuri şi se încheie pe 14 iunie 2024.

Pentru clasele din învăţământul liceal - filiera tehnologică şi pentru clasele din învăţământul profesional, anul şcolar are o durată de 37 de săptămâni de cursuri şi se încheie pe 28 iunie.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Calendar pentru înscrierea copiilor în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2024-2025. Când pot fi depuse cererile de înscriere?

Ultimele Stiri
abonare newsletter