Externe

Casa ororilor. Cum a fost lăsat un copil de 12 ani să moară de foame sub ochii familiei - VIDEO

O tragedie a zguduit comunitatea din West Haven, Utah, SUA, după ce un băiat de 12 ani a murit de foame, victimă a unor abuzuri prelungite și înfometare deliberată.

Gavin Peterson, 12 ani, a murit de foame. Foto: captură Youtube / KSL News Gavin Peterson, 12 ani, a murit de foame. Foto: captură Youtube / KSL News

 

 


Gavin Peterson a murit pe 9 iulie, în urma unui apel de urgență care semnala că băiatul nu mai respira.

 


Ancheta poliției a scos la iveală detalii cutremurătoare despre ultimele zile ale lui Gavin. Tatăl său, Shane Peterson (46 de ani), mama vitregă, Nichole Scott (50 de ani), și fratele mai mare, Tyler Peterson (21 de ani), au fost reținuți în legătură cu moartea băiatului.

Conform datelor, Gavin era ținut închis într-o cameră fără așternuturi, forțat să poarte doar un scutec și hrănit cu cantități minime de mâncare. 


Detalii cutremurătoare în cazul morții lui Gavin Peterson, 12 ani

Imaginile de supraveghere și mesajele schimbate între membrii familiei au dezvăluit un model îndelungat de abuz, care includea bătăi și privare de hrană și apă.

CITEȘTE ȘI:
Halucinant! Un influencer și-a lăsat bebelușul să moară de foame! Îl „hrănea” doar cu „lumina soarelui"

În ziua fatidică, Nichole l-a găsit pe Gavin acoperit de vomă și l-a dus la duș. Deși copilul prezentase simptome grave timp de câteva zile, nimeni nu a cerut ajutor medical. Când serviciile de urgență au ajuns în cele din urmă, era prea târziu. Medicii au constatat că Gavin suferea de malnutriție severă, iar organele sale cedaseră.


Investigațiile ulterioare au scos la iveală condițiile inumane în care trăia Gavin. Camera sa era monitorizată constant, avea un mecanism de blocare pe exterior, iar copilul era forțat să ceară permisiunea chiar și pentru a merge la baie.

Ororile din West Haven: Cum a fost înfometat un copil de 12 ani până la moarte

Copilului cu malnutriție severă i s-a dat să mănânce doar „o bucată de pâine cu muștar”, „o treime de cană de apă” de băut și i s-a interzis să meargă la baie, relatează Mirror US.


Melanie Peterson, mama biologică a lui Gavin, pierduse custodia copiilor săi în urma unei condamnări pentru trafic de droguri în 2014-2015. Deși și-a ispășit pedeapsa, nu a reușit să recâștige custodia.

Acum, familia lui Melanie încearcă să strângă fonduri pentru înmormântarea lui Gavin și pentru terapia fraților săi.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tragedie! Un copil de 2 ani a fost strivit de un corp de mobilier. Minorul a murit la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter