Externe

Trump transformă dezbaterea cu Biden în oportunitate de afaceri și vinde bucăți din costumul „knock-out” - VIDEO

Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite, a lansat o nouă inițiativă comercială. Vinde bucăți din costumul său „prezidențial”, iar fanii pot cumpăra o „felie de istorie” pentru 1.485 de dolari.

Donald Trump vinde bucăți din costumul cu care a participat la dezbaterea cu Bide,. Celor care au cumpărat cărți digitale. Foto: captură Youtube / On Demand News Donald Trump vinde bucăți din costumul cu care a participat la dezbaterea cu Bide,. Celor care au cumpărat cărți digitale. Foto: captură Youtube / On Demand News

 

 


Într-un videoclip postat pe platforma sa de social media, Truth Social, Trump a anunțat lansarea unei noi colecții de cărți de joc digitale, numită „America First".

 


Colecția include 50 de imagini noi cu Trump în diverse ipostaze. Fiecare card digital costă 99 de dolari, dar oferta care a atras cel mai mult atenția este legată de costumul său „prezidențial”, scrie The Guardian.

Cărți de joc digitale și costum tăiat. Strategia de marketing a lui Donald Trump

Trump a declarat că susținătorii care cumpără 15 sau mai multe cărți digitale, la un cost total de cel puțin 1.485 de dolari, vor primi o „carte fizică special”. Aceasta va conține o bucată din costumul pe care l-a purtat în timpul dezbaterii prezidențiale cu Joe Biden din iunie. 


Trump a numit acest costum „costumul knock-out", sugerând că are o valoare simbolică deosebită.

„Vom tăia costumul knock-out, iar voi veți primi o bucată din el", a explicat Trump. „Vom da autografe aleatoriu pe cinci dintre ele, făcându-le adevărate obiecte de colecție".


CITEȘTE ȘI:
Românul care a făcut parte din echipa de campanie a lui Donald Trump și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă.

El a adăugat că aceste cărți ar putea fi daruri deosebite pentru familie, copii sau nepoți.

Pentru fanii cu buzunare mai adânci, Trump a oferit o oportunitate și mai exclusivistă. Cei care cumpără 75 de carduri digitale, la un cost impresionant de 7.425 de dolari, vor avea șansa de a participa la o cină de gală alături de fostul președinte la Trump National Golf Club din Jupiter, Florida.


99 de dolari pentru o carte digitală, 1.485 de dolari pentru o bucată de costum: Oferta inedită a lui Trump

Nu este prima dată când Trump se implică în vânzarea de cărți digitale sau de obiecte personale. În 2022, o colecție similară care îl înfățișa ca supererou s-a epuizat în mai puțin de o zi, generând vânzări de 4,5 milioane de dolari. De asemenea, anul trecut, Trump a vândut bucăți din costumul purtat la arestarea sa din Atlanta, împreună cu diverse suveniruri legate de acel eveniment.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șoc în SUA. Conducerea Serviciului Secret se prăbușește după atentatul asupra lui Trump. Ce spune Biden.

Cine este tânărul care a încercat să-l asasineze pe Donald Trump

Ultimele Stiri
abonare newsletter