FLOREȘTI

Lucrări de asfaltare între străzile Dumitru Tăuţan şi DN1 din Florești. Vor fi impuse restricţii de circulaţie.

Lucrări de asfaltare între străzile Dumitru Tăuţan şi DN1 din Florești.

Restricții de circulație între străzile Dumitru Tăuţan şi DN1 din Florești | Foto: captură Google Maps Restricții de circulație între străzile Dumitru Tăuţan şi DN1 din Florești | Foto: captură Google Maps

 

 


Primăria Floreşti informează că în cursul zilei de sâmbătă, 10 august a.c., sunt programate lucrări de asfaltare pe sectorul de drum național DN1 E60 pe porțiunea cuprinsă în Proiectul de sistematizare rutieră, între străzile Dumitru Tăuțan şi DN1.

 


Asfaltarea se realizează pe DN, pe ambele benzi de circulație pe sensul de mers spre Cluj-Napoca, în intervalul orar 06:00-10:00.

Rute alternative 

Primăria Floreşti anunţă că pot fi folosite rute alternative pentru aproximativ 4 ore, pe străzile Dumitru Mocanu spre Eroilor, respectiv spre Petuniei, în cursul zilei de sâmbătă, pentru ca lucrările să fie efectuate cu rapiditate și numărul locuitorilor afectați să fie cât mai scăzut.


Linia M22, deviată

Primăria Floreşti a mai anunţat că linia M22 va fi deviată din cauza lucrărilor de asfaltare. 

Având în vedere că pentru câteva ore nu va fi posibil accesul dinspre/spre strada Dumitru Tăuțan, pentru siguranța participanților la trafic va fi deviat în acest interval traseul cursei CTP M22, care va circula pe DN și va efectua întoarcerea în sensul giratoriu de la Luna de Sus, iar călătorii vor fi preluați din stații de pe drumul național. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Stadiul la zi al celor mai importante lucrări din Florești. Primarul Bogdan Pivariu: „Lucrările avansează atât la Spitalul Regional, cât și la grădinița și parcul din comună”.

Lucrări pentru reînnoirea rețelei de gaze, în Florești. Primarul Bogdan Pivariu: „Urmează intervenții de extindere în intersecția străzii Sub Cetate și pe strada Tăuțiului”.

abonare newsletter