Horoscop

Horoscop 6 martie. Zodia care va da lovitura în afaceri.

Horoscop 6 martie. Zodia care va da lovitura în afaceri se va bucura de aprecierea celor din jur.

Zodia care va da lovitura în afaceri . Sursă foto: Pixabay Zodia care va da lovitura în afaceri . Sursă foto: Pixabay

 

 


Horoscop 6 martie 2024. Vibrația zilei este 6, iar astăzi vom avea parte de o zi echilibrată. Ne vom evalua șansele privind căutarea unui nou loc de muncă și vom încerca să ne apropiem de cei dragi mai mult în această perioadă. 
 

Zodia PEȘTI


Se vor rezolva unele probleme mai vechi și o să începeți noi proiecte. Aveți planuri mari și este momentul dumneavoastră să dați lovitura în afaceri, să reușiți să puneți mâna pe o sumă mare de bani. 

Zodia BERBEC


O să vă apropiați de prietenii dumneavoastră, după o perioadă în care ați decis să rămâne singur. Se vor bucura de prezență și vor propune tot felul de activități pe care nu le puteți refuza. 

Zodia TAUR


După multe sacrificii a venit momentul să vă cumpărați o casă, o mașină sau să plecați într-o vacanță mult dorită. Familia are nevoie de ajutor pentru a rezolva unele probleme, ceea ce ar putea duce la unele discuții. 

CITEȘTE ȘI:
Topul zodiilor cele mai dificile de cucerit. Misterul și farmecul lor ascuns.

Zodia GEMENI


Vă treziți cu o sumă de bani venită de la un prieten care a uitat să vă achite datoria. O să faceți mișcare, veți merge cu familia în weekend la munte pentru a vă relaxa după o săptămână plină la serviciu. 

Vin de undeva, din particular, niște bani și o să aveți de buzunar să plecați pentru câteva zile, în weekend, ca să vă dezmorțiți, că poate faceți mișcare.

Zodia RAC

Trecutul bate din nou la ușa Racilor. Un vechi prieten va încerca să intre din nou în viața dumneavoastră. O să aveți unele surprize din partea familiei, iar la locul de muncă șeful vă propune pentru o promovare. 

Zodia LEU

Bani mai mulți în buzunare după ce ați fost promovat la locul de muncă. Cei dragi organizează o petrecere în cinstea dumneavoastră. Reușiți să vă achitați toate datoriile pe care le aveți. 

Zodia FECIOARA

Schimbări la începutul lunii martie. O să vi să propună un nou job, mult mai bine plătit. Modul dumneavoastră de a lucra a atras atenția mai multor angajatori. Acasă, familia se pregătește să vă surprindă într-un mod plăcut. 

Zodia BALANȚA

A venit momentul să ieșiți din zona de confort și să luați inițiativă. La serviciu urmează schimbări care nu o să vă mulțumească. S-ar putea să întâlniți o persoană care o să vă aducă liniștea pe care o căutați. 

CITEȘTE ȘI:
Energie romantică și noroc în Dragobete pentru anumite zodii. Vezi ce îți rezervă astrele.

Zodia SCORPION

O să vă dedicați mai mult copiilor, o să-i duceți în excursii la munte și la bunici. În viața de cuplu lucrurile merg foarte bine, iar la serviciu se anunță o posibilă promovare.

Zodia SĂGETĂTOR

Încă de dimineață nu ați simțit că va fi ziua voastră. La serviciu încercați să vă faceți treaba și abia așteptați să ajungeți acasă. Cei dragi sunt ocupați cu treburi, ceea ce înseamnă că restul zilei va fi doar al dumneavoastră. 

Zodia CAPRICORN

O să primiți o vizită de la părinți cu un anunț ce o să vă aducă zâmbetul pe buze. La serviciu nu se anunță schimbări, totul fiind la fel. 

Vizita cuiva o să vă aducă niște vești care să vă țină în priză, să puneți în legătură niște oameni cu care veți colabora perfect în perioada următoare.

Zodia VĂRSĂTOR

Noi joburi, noi oportunități. O să primiți telefoane de la mai multe persoane pentru a vă invita în weekend la o petrecere. Sufletește, așteptați încă acel telefon de la persoana de care v-ați îndrăgostit. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prognoza astrală pentru 4 - 10 martie. Descoperă ce-ți rezervă astrele pentru această săptămână.

Etichete: Horoscop zodii
abonare newsletter