Național

Descoperire macabră în București. Un bărbat de 40 de ani, găsit fără viață într-un parc.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit mort într-un parc din Sectorul 3 al Bucureştiului.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit mort într-un parc din Sectorul 3 al Bucureştiului/ Foto: depositphotos.com Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit mort într-un parc din Sectorul 3 al Bucureştiului/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit mort într-un parc din Sectorul 3 al Bucureştiului, a informat, duminică, Poliţia Capitalei.

 


Potrivit unui comunicat al DGPMB transmis Agerpres, duminică, Poliţia Capitalei - Secţia 12 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în interiorul unui parc din Sectorul 3 s-ar afla o persoană decedată, la faţa locului deplasându-se poliţiştii şi un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul acestuia, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Organele unui bărbat mort în urma unui AVC salvează mai multe vieți. Rinichii și ficatul vor ajunge la pacienți din Cluj și Bucureși.

Bărbat mort în urma unui accident grav în Negreni, Cluj! Femeie de 64 de ani, transportată de urgență la spital

abonare newsletter