Național

Tânără de 17 ani, moartă în urma unui accident rutier în Timiș. Șoferul obținuse permisul de conducere de câteva zile.

O minoră a murit într-un cumplit accident rutier petrecut în județul Timiș. Șoferul care a produs accidentul, un tânăr de 19 ani, obținuse permisul de conducere în urmă cu câteva zile.

Minoră moartă în urma unui cumplit accident rutier, în Timiș/Foto: ISU Timiș Facebook.com Minoră moartă în urma unui cumplit accident rutier, în Timiș/Foto: ISU Timiș Facebook.com

 

 


O tânără de 17 ani a murit, în noaptea de duminică spre luni, după ce maşina care în care era pasageră s-a răsturnat într-o curbă, pe drumul naţional DN59, între localităţile Timişoara – Beregsău Mare. 

„Un tânăr de 19 de ani a condus un autoturism pe DN 59 A dinspre Timişoara spre localitatea Beregsău Mare, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma impactului a rezultat decesul unei tinere de 17 ani, pasageră în autoturism, precum şi rănirea conducătorului auto, respectiv a tânărului de 19 ani”, potrivit unei informări de presă publicate luni de Poliţia Timiş.


„Şoferul avea 19 ani şi şi-a luat permisul joi. Tânărul nu consumase droguri sau alcool”, potrivit sursei citate. 

Conducătorul auto a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.


În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident mortal în localitatea Dumbrava. Un bărbat și-a pierdut viața.

Ultimele Stiri
abonare newsletter