Național

Bancomat aruncat în aer, în Arad. Poliția a deschis o anchetă.

Un bancomat din centrul comunei Șiria, județul Arad, a fost aruncat în aer în noaptea de joi spre vineri. Polițiștii au deschis o anchetă.

Bancomat aruncat în aer, în județul Arad. Poliția a deschis o anchetă.|Foto: pixabay.com Bancomat aruncat în aer, în județul Arad. Poliția a deschis o anchetă.|Foto: pixabay.com

 

 


Un incendiu la un bancomat din localitatea Șiria, județul Arad, a fost semnalat vineri dimineață.

CITEȘTE ȘI: 
Bancomat aflat lângă sediul Poliției, aruncat în aer de hoți

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, un geam al clădiri în care se afla bancomatul era spart, iar incendiul se manifesta în interior.


„În dimineața de 5 iulie, în jurul orei 3:50, prin 112 a fost sesizat un incendiu, la un bancomat situat într-un magazin din zona centrală a localității Șiria. A fost constituită echipa operativă extinsă, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Arad, polițiști criminaliști și alți specialiști, pentru efectuarea cercetării la fața locului”, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Arad, citat de presa locală. 

În mai 2019, un bancomat a fost distrus în Arad prin utilizarea unui dispozitiv artizanal. 


De asemenea, în toamna lui 2022, bancomatul unei unităţi bancare, amplasat în centrul localităţii Castelu, județul Constanța, a fost aruncat în aer de hoți.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bancomat aflat lângă sediul Poliției, aruncat în aer de hoți

Ultimele Stiri
abonare newsletter