Național

Un bărbat din Timiş, prins când vindea droguri la Cluj. Avea 5 kilograme de substanţe interzise asupra lui.

Un bărbat din Timiș, în vârstă de 50 de ani a fost prins într-o localitate din judeţul Cluj în timp ce vindea droguri. Avea 5 kilograme de substanțe interzise asupra lui.

Un bărbat din Timiş, prins când vindea droguri la Cluj. Avea 5 kilograme de substanţe interzise asupra lui. | Foto: diicot.ro Un bărbat din Timiş, prins când vindea droguri la Cluj. Avea 5 kilograme de substanţe interzise asupra lui. | Foto: diicot.ro

 

 


Bărbatul din Timiș a fost prins de poliţişti pe raza unei localităţi din judeţul Cluj în timp ce comercializa peste 5 kilograme de substanță psihoactivă 2 MMC (ambalată în 8 pachete), pentru suma de 135.000 lei, potrivit DIICOT. 

DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara a efectuat percheziţii domiciliare şi au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă. În aceste investigații au fost implicați și cei de la Gruparea de Jandarmi Mobile „Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca.


Arestare preventivă pentru 30 de zile

Joi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

„În urma administrării probatoriului, la data de 31 iulie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reţinerea bărbatului de 50 de ani, pentru 24 de ore. În cursul zilei de joi, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, cu propunere de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Timiș.


Articol scris de Alina Petric

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cetățean străin, prins în flagrant la Cluj în timp ce vindea droguri aduse din Italia! FOTO/VIDEO

Militar, prins în flagrant de DIICOT în timp ce făcea trafic de droguri la Cluj! A fost arestat preventiv.

Ultimele Stiri
abonare newsletter