Național

Tragedie. Un bărbat de 75 de ani a murit la maratonul din Bucureşti.

Un bărbat de naţionalitate străină, participant la Maratonul care se desfăşoară duminică la Bucureşti, a decedat, după ce i s-a făcut rău.

Bărbatul a fost dus cu manevre de resuscitare la spital, unde s-a declarat decesul | Foto: Depositphotos.com Bărbatul a fost dus cu manevre de resuscitare la spital, unde s-a declarat decesul | Foto: Depositphotos.com

 

 


Un bărbat de naţionalitate străină, participant la Maratonul care se desfăşoară duminică la Bucureşti, a decedat, după ce i s-a făcut rău şi a fost dus cu salvarea la Spitalul Floreasca.

 

Medicul Bogdan Opriţa de la Spitalul Floreasca a precizat pentru Agerpres că bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.


Potrivit unor surse medicale, bărbatul era de origine filipineză şi avea 75 de ani. Sursele citate au mai spus că era cunoscut ca hipertensiv şi cel mai probabil nu îşi lua tratamentul.

Bărbatul a fost dus cu manevre de resuscitare la spital, unde s-a declarat decesul. El participa la Campionatele Mondiale de Maraton Masters din cadrul Maratonului Internaţional Bucureşti.


Cea de-a 17-a ediţie a Maratonului Internaţional Bucureşti este organizat în acest weekend. În cadrul Maratonului Bucureşti Raiffeisen Bank au loc şi Campionatele Mondiale de Maraton Masters, dedicat alergătorilor de peste 35 de ani, la care s-au înscris 500 de sportivi din peste 40 de ţări.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat de 70 de ani a murit ars de viu în casă. Zona, greu accesibilă pentru pompieri. FOTO

Bărbat mort pe strada Fabricii de Chibrituri din Cluj-Napoca. Paramedicii nu l-au mai putut resuscita.

Ultimele Stiri
abonare newsletter