Național

Rapperul Wiz Khalifa, trimis în judecată după ce a fumat droguri pe scena Beach Please

Rapperul Wiz Khalifa a fost trimis în judecată, la Constanţa, după ce a fumat droguri pe scena festivalului Beach Please.

Rapperul Wiz Khalifa, trimis în judecată după ce a fumat droguri pe scena Beach Please | Foto: wizkhalifa - Instagram Rapperul Wiz Khalifa, trimis în judecată după ce a fumat droguri pe scena Beach Please | Foto: wizkhalifa - Instagram

 

 


Rapperul american Wiz Khalifa a fost trimis în judecată, la Constanţa, de procurorii DIICOT, la trei luni după ce acesta a fumat droguri pe scena festivalului Beach Please şi a fost ridicat de poliţişti. 

 


Potrivit reprezentanţilor DIICOT, luni, 21 octombrie, procurorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui bărbat în vârstă de 37 de ani, cetățean SUA, pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu.

CITEŞTE ŞI
Rapperul Wiz Khalifa, săltat de polițiști după show-ul de la Beach Please! pentru că a fumat droguri pe scenă

„Din materialul probator administrat a rezultat că la data 13.07.2024, în jurul orei 23:55,  în timp ce se afla în incinta spațiului de desfășurare a festivalului de muzică din Costinești a deţinut, în vederea consumului propriu, fără drept, cantitatea de 18,53 grame canabis și o țigaretă care conținea canabis”, au transmis procurorii. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incident la Saga. DJ Hardwell a cedat nervos și a înjurat festivalul, la microfon, pe scenă. VIDEO

Percheziții ale procurorilor DIICOT la traficanții de droguri din Cluj-Napoca și Dej. Drogurile, comercializate cu 200-300 de lei.

Percheziții în Cluj într-un dosar de trafic de droguri. Tineri prinși în flagrant cu substanțe psihoactive, arestați preventiv.

Ultimele Stiri
abonare newsletter