Național

Un pacient a încercat să pornească un incendiu în salonul în care era internat. A dat foc unui cearșaf

Un pacient alcoolic care a intrat în sevraj a încercat să dea foc unui cearșaf cu o brichetă pentru a incendia salonul în care era internat.

Un pacient a încercat să pornească un incendiu în salonul în care era internat. A dat foc unui cearșaf/ foto: realitatea.net Un pacient a încercat să pornească un incendiu în salonul în care era internat. A dat foc unui cearșaf/ foto: realitatea.net

 

 


Un pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Brăila a încercat, în noaptea de miercuri spre joi, să incendieze salonul unde era internat dând foc unui cearşaf, dar incendiul a fost observat şi stins la timp de personalul medical.

 


„Este vorba despre un pacient cronic consumator de alcool, care a intrat într-un sevraj în timp ce se afla pe secţie şi a încercat să dea foc unui cearşaf cu o brichetă pe care o avea în buzunar. Nu a reuşit, personalul medical de pe secţie a intervenit imediat, l-a imobilizat şi l-a trimis la psihiatrie. Pacientul era internat pe Secţia Medicală şi, fiind agitat încă de la internare, a fost supravegheat în permanenţă”, a declarat managerul SJU Brăila, Delia Râşnoveanu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, colonelul Ştefan Stoian, în acest caz a fost solicitată o ambulanţă pentru transportarea pacientului respectiv la Spitalul de Psihiatrie. 

CITEȘTE ȘI:

Urmărire ca în filme și focuri de armă în Cluj. Un șofer beat a fugit de poliție și a rănit un agent

Incendiu la o casă din Cluj-Napoca. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Ultimele Stiri
abonare newsletter