Politică

Alianța Dreapta Unită a depus azi candidaturile pentru președinția și viitorii membri ai Consiliului județean Cluj

Alianța Dreapta Unită (ADU) a depus astăzi dosarele de candidatură și semnăturile de susținere cerute de legea electorală, pentru președintele și viitorii membri ai Consiliului Județean Cluj.

Alianța Dreapta Unită a depus azi candidaturile pentru președinția și viitorii membri ai Consiliului județean Cluj/Foto: USR Cluj Alianța Dreapta Unită a depus azi candidaturile pentru președinția și viitorii membri ai Consiliului județean Cluj/Foto: USR Cluj

 

 


Adrian Oros, profesor universitar, fost ministru al Agriculturii, membru al Comisiei pentru Agricultură din Senat și unul dintre cei mai apreciați specialiști în domeniul agricultulturii DIN România este de azi înscris oficial în cursa electorală pentru președinția CJ Cluj. 

Alianța Dreapta Unită a depus azi candidaturile pentru președinția și viitorii membri ai Consiliului județean Cluj/Foto: USR Cluj

„Sunt multe lucruri pe care doresc să le îndrept ca viitor președinte al Consiliului Județean. De la dezvoltarea economică echilibrată și atragerea investitorilor la nivelul întregului județ, la  creșterea calității serviciilor de sănătate și a educației publice, și nu în ultimul rând desigur susținerea agriculturii și fermierilor din județ, practic este nevoie de o resetare a situației actuale și accelerarea procesului de modernizare în fiecare localitate”, declară Adrian Oros.


Lista candidaților Alianței Dreapta Unită (ADU) pentru Consiliul Județean este deschisă de actualul lider al consilierilor județeni USR, dr. Mihai Iepure, dublu licențiat în Medicină Generală și Medicină Dentară la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”, medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială.

”Am discutat și cu viitorul președinte al CJ Cluj, Adrian Oros, pentru că eu, ca doctor, îmi doresc enorm ca una din prioritățile noastre în următorii 4 ani în CJ Cluj să fie îmbunătățirea cu o viteză superioară a calității  serviciilor de sănătate pentru cât mai mulți clujeni. Consiliul Județean are, printre altele, în subordine, 5 spitale din județ și are resurse financiare pentru a susține modernizarea acestora, pentru a dezvolta infrastructura existentă, dar și pentru a derula programe de prevenție și educație medicală în județ. Sănătatea nu e niciodată un moft”, a declarat dr. Mihai Iepure. 


Pe lista candidaților Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul Județean, pozițiile următoare sunt ocupate de:

  • Mihai Iepure, medic
  • Ionuț Florea, economist
  • Dorel Secară, fermier
  • Adrian Pițu, programator 
  • Marius Sironka, expert administrație publicǎ
  • Ionela Timiș, manager de proiect 
  • Ionuț Neag, economist
  • Elena Muscă, manager de proiect
  • Cristian Iederan, cadru didactic universitar, inginer de mediu
  • Cătălin Sălăgean, antreprenor

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Viorel Băltărețu (USR), candidat la Primăria Cluj-Napoca: „Am intrat în politică, pentru că m-am săturat. Avem puterea să facem schimbări”

Ciprian Rigman, candidatul care poate produce surpriza în Turda la alegerile din 9 iunie

Ultimele Stiri
abonare newsletter