Politică

PNL Cluj a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare. VIDEO.

PNL Cluj a dat vineri, startul oficial al campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare programate pentru data de 9 iunie.

PNL Cluj a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare. VIDEO.  Foto: Narița Andrei/monitorulcj.ro PNL Cluj a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare. VIDEO. Foto: Narița Andrei/monitorulcj.ro

 

 


PNL Cluj a dat vineri, startul oficial al campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare programate pentru data de 9 iunie.  Evenimentul a avut loc pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, unde au fost prezenți primarul Emil Boc, președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, parlamentarii liberali Radu Moisin și Sorin Moldovan, europarlamentarul Daniel Buda și secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean. 

Emil Boc a declarat că orașul Cluj-Napoca este unde este datorită clujenilor și a implicării echipei PNL de-a lungul anilor. 


„Clujul este ceea ce este astăzi datorită clujenilor și datorită acestei admirabile echipe PNL. Dragi clujeni, această echipă a avut o viziune și o strategie că împreună cu toți clujenii să aducem o calitate a vieții mai bună ca în altă parte și a fost un efort și este în continuare un efort de echipa”, a spus Emil Boc. 

PNL Cluj a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare. Foto: Narița Andrei/monitorulcj.ro

Emil Boc: „Am intrat într-o perioadă unde, în primul rând, îi ascultăm pe clujeni”

 De asemenea, edilul orașului Cluj-Napoca a lăudat echipa PNL pentru modul în care a știut să fie alături de clujeni și nu împotriva lor. 


Fără acești oameni din spatele nostru, care sunt de fapt adevărații ctitori ai acestui partid, Clujul nu ar fi ceea ce este astăzi. Venim astăzi cu această echipa a PNL-ului spunându-vă că am făcut tot ce a ținut de noi, mai sunt multe lucruri bune pe care le putem face, mai sunt multe lucruri pe care trebuie să le îmbunătățim. Suntem pe primul loc în România din foarte multe puncte de vedere, suntem de referință în Europa, dar munca grea trebuie să continue, iar cu această echipa admirabilă, plină de energie, sunt convins că vom putea merge mai departe și vom duce Clujul pe primul loc. E vorba în Ardeal: „Nu schimbi calul când urci dealul”. Am intrat într-o perioada unde, în primul rând ascultăm ce au de spus clujenii, avem întodeuna de învățat de la clujeni, sunt multe lucruri pe care putem să le îmbunătățim. Această perioada va fi în principal una de a ascultă, analiză”, a conchis Emil Boc. 

Alin Tișe: „Le propunem clujenilor un nou început de drum” 

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, prezent la startul oficial al campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie, a declarat că acest moment reprezintă o permanentă cursă, iar votanții vor da nota finală. 


PNL Cluj a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare. Foto: Narița Andrei/monitorulcj.ro

„Momentul de astăzi reprezintă o permanentă cursă, în care în fiecare zi facem ceva, ne antrenăm pentru a avea în final rezultate extraordinare. Pentru PNL, această cursa a început în urmă cu câțiva ani și iată că ne apropiem de finalul acestei curse. Clujenii vor putea să ne aprecieze dacă am făcut mult sau puțin, bine sau rău. Dacă notă pe care ne-o vor da la finalul acestei curse și începutul altei curse în următorii patru ani, sper eu, că o să fie o notă foarte bună.  Ceea ce ne caracterizează pe noi, echipa PNL, sunt faptele pe care le-am făcut în acești ani. 
Le mulțumesc clujenilor că au fost alături de noi, au dat încrederea acestui partid de-a lungul anilor. Le propunem un nou început de drum, intrarea Clujului într-o altă etapă de dezvoltare și credem că această carte de vizită pe care noi o avem reprezintă garanția pentru clujeni că lucrurile bune pe care le-am început le putem duce mai departe, iar acele lucruri pe care trebuie să le începem și să le finalizăm în acest nou mandat le vom putea duce la bun sfârșit”, a spus Alin Tișe. 

Daniel Buda: „Aici, la Cluj, performanța este la ea acasă”

Șeful PNL Cluj și europarlamentar, Daniel Buda, a precizat că ne aflăm în fața unei campanii electorale complexe, iar PNL a știut să scoată în fața oameni de valoare. 


PNL Cluj a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare. Foto: Narița Andrei/monitorulcj.ro

„Suntem astăzi în fața unei campanii electorale complexe. Noi, cei de la PNL, avem oameni care, de-a lungul timpului, s-au validat, am reușit să pună Clujul pe harta tuturor clasamentelor la nivel internațional la ceea ce înseamnă calitatea vieții. Clujul este dat că exemplu la absorbția fondurilor europene. Aici, la Cluj, performanță este la ea acasă. La nivelul județului Cluj, Alin Tișe a reușit să modernizeze județul. De asemenea, avem alegeri pentru Parlamentul European. Vreau să va spun că aceste alegeri sunt extrem de importante, mai ales că avem un război la graniță. Îi îndemn pe alegătorii din Cluj să fie atenți, să evalueze ofertele electorale și astăzi, cea mai bună echipa este PNL-PSD care va reprezenta interesele româniei în PE. Sunt convins că vom avea o performanță de excepție iar PNL va fi câștigător”, a conchis șeful PNL Cluj, Daniel Buda. 

PNL Cluj a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare. Foto: Narița Andrei/monitorulcj.ro

 

CITEȘTE ȘI:

PNL Cluj și-a făcut intrarea în cursa electorală. Emil Boc și Alin Tișe și-au depus candidaturile pentru Primăria Cluj-Napoca și președinția Consiliului Județean Cluj

abonare newsletter