Politică

AUR și-a prezentat candidații la locale și europarlamentare în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. Candidatul la Primărie este Călin Cozma.

AUR şi-a lansat, sâmbătă, la Cluj, candidaţii pentru alegerile locale şi europarlamentare.

AUR şi-a lansat, sâmbătă, la Cluj, candidaţii pentru alegerile locale şi europarlamentare/ Foto: Alianţa pentru Unirea Românilor Cluj - Facebook AUR şi-a lansat, sâmbătă, la Cluj, candidaţii pentru alegerile locale şi europarlamentare/ Foto: Alianţa pentru Unirea Românilor Cluj - Facebook

 

 


AUR şi-a lansat, sâmbătă, la Cluj, candidaţii pentru alegerile locale şi europarlamentare.

 


„Ştirea zilei este că, astăzi, la Cluj, dăm practic startul campaniei electorale. Nu am ales întâmplător Clujul, este foarte important pentru partidul nostru să punem un steag mare, tricolor, în acest oraş foarte cosmopolit, foarte pretenţios, foarte scump şi, după părerea noastră, deficitar gestionat, ca întreg judeţul şi ca întreaga ţară. Astăzi, în Piaţa Avram Iancu, vom prezenta candidaţii AUR la locale în municipiu şi în judeţul Cluj”, a declarat preşedintele Consiliului Naţional de Conducere AUR, Claudiu Târziu.

La rândul său, candidatul AUR la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, Călin Cozma, a spus că filiala sa doreşte să-l înlăture la la conducere pe primarul în funcţie, Emil Boc.


„La Cluj-Napoca nu există niciun fel de blat, la Cluj-Napoca eu personal şi toată filiala AUR de la Cluj-Napoca îşi doreşte ca Emil Boc să nu mai fie la primărie după data de 9 iunie. Avem o listă 29 de consilieri locali foarte bine pregătiţi, din toate domeniile”, a spus Călin Cozma.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum explică Daniel Buda ascensiunea AUR în rândul tinerilor: „Nu am reușit să pătrundem foarte mult pe zona de Tik-Tok”

Ultimele Stiri
abonare newsletter