Politică

Viceprimarul Dan Tarcea (PNL): „Am votat pentru un parcurs european al României, pentru un Cluj în UE”

Viceprimarul Clujului, Dan Tarcea (PNL), a votat pentru un parcurs european României, pentru un Cluj în Uniunea Europeană.

Viceprimarul Dan Tarcea (PNL), în momentul exercitării votului | Foto: Alex Turdean - monitorulcj.ro Viceprimarul Dan Tarcea (PNL), în momentul exercitării votului | Foto: Alex Turdean - monitorulcj.ro

 

 


Viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, a votat pentru un parcurs european României, pentru un Cluj în Uniunea Europeană.

„Am votat astăzi pentru un Cluj dezvoltat, pentru garanția implementării proiectelor pe care administrația clujeană le-a demarat. Am votat pentru acele echipe care au experiență și care știu ce au de făcut pentru a duce Clujul la următorul nivel.


Am votat cu acele echipe care au reușit să ducă Clujul de pe locul 5 pe locul 1 după capitala României. Nu în ultimul rând, am votat pentru un parcurs european al României, pentru un Cluj în Uniunea Europeană”, a declarat Dan Tarcea după ce și-a exercitat dreptul la vot.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Viceprimarul Dan Tarcea, despre etapele de realizare a metroului. „Un asemenea proiect poate fi concretizat numai dacă ai toate lucrurile puse bine la punct”.

Viceprimarul Dan Tarcea: „Am reușit să ducem județul Cluj de pe locul 5, în 2004, pe locul 1 în România, după Capitală!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter