Politică

Clujeanul Vasile Dincă, în cursa pentru funcţia de preşedinte a USR. Cine sunt ceilalţi candidaţi?

Candidaturile a șase membri USR au fost validate în cursa pentru președinția USR. Printre acestea se află şi cea a clujeanului Vasile Dincă.

Clujeanul Vasile Dincă, în cursa pentru funcţia de preşedinte a USR | Foto: Vasile Dincă - Facebook Clujeanul Vasile Dincă, în cursa pentru funcţia de preşedinte a USR | Foto: Vasile Dincă - Facebook

 

 


Candidaturile a șase membri USR au fost validate în cursa pentru președinția USR. Printre acestea se află şi cea a clujeanului Vasile Dincă. 

 


USR își alege următorul președinte

Președintele USR va fi ales de fiecare membru al partidului, prin vot direct, pe o platformă online, așa cum prevede statutul.

Pe 24-25 iunie va avea loc turul 1 al alegerilor, cu posibilitatea unui tur 2 pe 27-28 iunie.


După alegerea președintelui USR, va fi stabilit noul Birou Național al USR, prin vot al delegaților la Congres. Cei 24 de noi membri ai noului Birou Național vor fi aleși în Congresul partidului, convocat de președintele Cătălin Drulă pentru 29 iunie, potrivit presshub.ro.

Clujeanul Vasile Dincă, în cursa pentru funcţia de preşedintele USR

Vasile Dincă are mai mulți ani de experiență în consultanță politică și a contribuit la dezvoltarea unor baze de date esențiale pentru campanii electorale și a unui call center. Implicarea sa politică a fost marcată de un angajament constant față de integritate, de onestitate și de o susținere permanentă pentru promovarea transparenței, a corectitudinii și a binelui comun. 


Vasile Dincă activează în filiala USR din comuna Florești, județul Cluj, fiind membru din 2019.

Cine sunt ceilalţi candidaţi?

Ceilalţi candidaţi pentru funcţia de preşedinte a USR sunt: Elena Lasconi, Cristian Seidler, Radu Hossu, Luiza Oancea şi Vasile Gabriel Filip. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cătălin Drulă demisionează din funcția de președinte al USR: „Avem rezultate sub aşteptările pe care le-am avut noi. Îmi asum.”

Ultimele Stiri
abonare newsletter