Politică

Emil Boc, după vizita lui Nicolae Ciucă, liderul PNL, la Cluj: „Mergem cu candidat propriu la prezidențiale. Acesta va fi preşedintele partidului.”

Emil Boc i-a primit în vizită la Cluj-Napoca pe reprezentanții PNL, printre care Nicolae Ciucă, președintele PNL și Lucian Bode, secretarul general al partidului.

Emil Boc, după vizita lui Nicolae Ciucă, liderul PNL, la Cluj | Foto: Emil Boc - Facebook Emil Boc, după vizita lui Nicolae Ciucă, liderul PNL, la Cluj | Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Weekend-ul trecut mai mulți lideri ai PNL au fost prezenți la Cluj-Napoca, iar edilul Emil Boc le-a fost gazdă. Printre aceștia se numără Nicolae Ciucă, preşedintele PNL și Lucian Bode. De asemenea, au mai fost prezenţi europarlamentarii Rareș Bogdan și Dan Motreanu. 

 


Emil Boc, primarul Clujului, a declarat că PNL va avea un candidat propriu la alegerile prezindenţiale din toamnă, iar acesta va fi preşedintele partidului. 

„Legat de alegerile prezidențiale, decizia este luată. PNL merge cu candidat propriu la prezidențiale. Candidatul PNL este președintele partidului. Lucrurile sunt clare din acest punct de vedere. Evident, ca în orice partid se discută despre strategii, alternative”, a transmis Emil Boc, la un post de radio local.


CITEŞTE ŞI
Liderul PNL, Nicolae Ciucă, la Cluj. Emil Boc: „Am discutat despre politică și proiecte de dezvoltare. Și, evident, despre Untold!”

Emil Boc a mai declarat că a avut loc o ședință a partidului în care s-au luat decizii politice care vizează organizarea alegerilor prezindenţiale. El a menționat că aceste strategii nu vor fi spuse publicului. 

„A fost și ieri (12.08.2024) o ședință importantă a partidului în care s-au luat decizii politice care vizează organizarea alegerilor prezidențiale. Am discutat și aspecte care vizează dezvoltarea orașului, a județului. Atât Nicolae Ciucă, cât și ceilalți colegi, dar și Guvernul, au avut un rol important în susținerea proiectelor județului, municipiului. Și nu ne oprim aici, pentru că mai avem multe lucruri de făcut”, a mai precizat Emil Boc. 


Articol scris de Alina Petric
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Europarlamentarul Daniel Buda preia coordonarea organizaţiei PNL Bistriţa-Năsăud

Cristina Burciu, deputat PNL de Cluj: „Categoriile vulnerabile ale populației vor primi tichete pentru alimente și mese calde”

Ultimele Stiri
abonare newsletter