Politică

CEARTĂ ca la uşa cortului între Vadim şi Funar: "Pui de şarpe, te voi strivi cu călcâiul", "Clujenii m-au ales"

Vadim Tudor şi Gheorghe Funar s-au certat ca la uşa cortului, după ce Tribunul a fost exclus din partidul pe care l-a fondat. Cei doi foşti prieteni şi-au aruncat cuvinte grele, într-o emisiune la România TV.

Gheorghe Funar, fost primar al Clujului Gheorghe Funar, fost primar al Clujului

"Funar e un pui de şarpe, un pui de şarpe pe care l-am crescut la sân şi-l voi strivi cu călcâiul. Nu ţi-e, mă, ruşine? Te-am făcut senator patru ani şi pe nevastă-ta consilier la Curtea de Conturi şase ani. Când nu am avut ce să vă mai ofer aţi muşcat mâna care v-a dat o pâine albă", i-a reproşat Corneliu Vadim Tudor lui Gheorghe Funar.

"Clujenii m-au ales senator", i-a replicat Gheorghe Funar. "Nu te-a ales nimeni. Funar, o să te mai întâlneşti cu mine şi îţi rup urechile", a continuat Vadim.


"Ce carte ştii tu, mă, că erai contabil, erai socotitor la CAP, numărai cu boabe de porumb. Mă schimbi tu pe mine din funcţie?", a continuat Vadim. "Nu v-am schimbat eu, v-au schimbat membrii de partid. Nu ştiu de ce nu aţi avut curaj să candidaţi la Alba Iulia", i-a răspuns Funar.

Întrebat unde se vede mai departe pe scena politică, Vadim nu l-a lăsat pe Funar să răspundă: "Se vede la Bălăceanca". Funar a întervenit: "Îi sugerez să scoată biblia de la piept şi să citească o poruncă foarte frumoasă: Iubeşte-ţi aproapele. Îl întreb de ce nu-şi iubeşte aproapele?" "Tu nu eşti aproapele meu, Funar. Tu ai fost căţeluşul din spatele meu", i-a răspuns Vadim.


Vă reamintim, Congresul PRM organizat sâmbătă la Alba Iulia a votat excluderea lui Corneliu Vadim Tudor din partid. Gheorghe Funar a preluat şefia partidului.  

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter