Sănătate

Papapostolou România, un nume recunoscut pe piața furnizorilor de înaltă tehnologie medicală, prezintă la Cluj-Napoca ultimele aplicații în endocrinologie (P)

Timp de patru zile, între 30 iunie și 3 iulie, se desfășoară la Cluj-Napoca cel de-al 32-lea Congres Național al Societatii Romane de Endocrinologie.

 

Evenimentul este gândit să prezinte ultimele noutăți științifice și tehnologice din domeniul endocrinologiei, beneficiind de prezența elitei medicale românești din acest domeniu, alături de medici recunoscuți pe plan mondial, invitați din Statele Unite ale Americii, Israel, Marea Britanie, Olanda, Turcia și Italia, toți specialiști cu o bogată activitate și expertiză profesională.


De asemenea, la eveniment participă companii importante din industria farmaceutică și furnizori de echipamente medicale de înaltă tehnologie.

Societatea Română de Endocrinologie și-a propus să aducă în discuție teme importante în cadrul congresului din acest an, organizate în sesiuni dedicate descoperirilor clinice și translaționale recente din endocrinologie, precum și discutarea ultimelor cercetări științifice bazate pe prezentarea unor cazuri relevante.


Evenimentul a beneficiat de colaborarea valoroasă a marilor companii din industria farmaceutică și a unor furnizori importanți de echipamente medicale de înaltă tehnologie, printre care Papapostolou România, reprezentant exclusiv al companiei Hologic pe piața românească, un furnizor semnificativ de tehnologii medicale aplicabile în endocrinologie.

„Ne bucurăm să fim prezenți la Cluj-Napoca, unul dintre cele mai importante centre universitare și medicale din România, reprezentat de medici cu o pregătire recunoscută la nivel internațional, care au impus o tradiție a excelenței. Faptul că în acest an Clujul este gazda Congresului Național al Societății Române de Endocrinologie nu este întâmplător, deoarece aici se simte din plin ascensiunea rapidă în toate domeniile, inclusiv în medicină. Spun acest lucru din experiența companiei pe care o reprezint, Papapostolou România, care în ultimii ani a dezvoltat parteneriate solide și de încredere cu unități medicale din Cluj-Napoca, garantând astfel prin tehnologia furnizată de noi servicii medicale de înaltă calitate. Competențele Papapostolou în dotarea cu tehnologie de ultimă generație a clinicilor, precum și atenția cu care ne desfășurăm programul de service și întreținere a aparaturii medicale, astfel încât timpii de lucru să nu fie afectați, ne-au poziționat ca un partener de încredere pentru comunitatea medicală din Cluj-Napoca și nu numai”, a declarat Robertina Magineanu, country manager Papapostolou România.


Congresul Național al Societății Române de Endocrinologie oferă o oportunitate unică de a întâlni lideri de vârf din domeniul endocrinologiei, oferind un mediu ideal pentru medici de a interacționa cu specialiști și de a accesa cele mai noi informații, deschizând astfel noi perspective în relația cu pacienții. Endocrinologia a devenit în ultimii ani o specialitate medicală foarte solicitată, cercetările de profil subliniind cauzele efectelor negative asupra sistemului endocrin, accentuate de ritmul intens al vieții și de stresul cotidian.

Abilitățile medicilor, susținute de prezentările experților de renume internațional, nu ar putea fi realizate fără suportul tehnologic esențial pentru obținerea unor diagnostice exacte și a unor tratamente eficiente.


„Suntem onorați să fim parteneri ai acestui eveniment medical în domeniul endocrinologiei. Papapostolou este un nume recunoscut pe piața furnizorilor de înaltă tehnologie medicală, oferind în exclusivitate pe piața românească osteodensitometrul Hologic, vârf de aparatură medicală ce oferă eficiență maximă în determinarea riscului de fractură prin scanarea coloanei vertebrale și a șoldurilor în doar 10 secunde. Prezența noastră la acest congres alături de medici de renume din endocrinologie este un semn al parteneriatului de încredere pe care îl oferim prin expertiza noastră, pentru a menține excelența în actul medical din România. Nu este un secret pentru comunitatea medicală că Hologic a introdus sistemul de dual-energy de absorbțiometrie cu raze X, stabilind astfel standardul de vârf pentru densiometria osoasă. Astăzi, Hologic a dus inovația tehnologică și mai departe prin sistemul Horizon DXA, conceput pentru a crea imagini de o calitate superioară în susținerea procesului de diagnosticare. Suntem bucuroși să împărtășim comunității medicale reunite la Cluj-Napoca soluțiile tehnologice de top oferite de Papapostolou România cu aplicabilitate în endocrinologie, aparatura și serviciile noastre fiind o garanție pentru un act medical de calitate”, a declarat Andreea Hondru, Marketing Manager Papapostolou România.

CITEȘTE ȘI:

MedLife Polisano, spitalul din Sibiu care pune pe primul loc pacientul și oferă intervenții chirurgicale bazate pe o înaltă tehnologie medicală. Interviu cu Dorel Aldea, managerul spitalului și Claudiu Matei, director medical

Ultimele Stiri
abonare newsletter