Sport

Reacția lui Dan Petrescu după meciul cu scandal dintre CFR Cluj și UTA Arad: „Totul a fost împotriva noastră”

CFR Cluj s-a impus în fața celor de la UTA Arad, 2-1, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 28 din SuperLigă. Dan Petrescu s-a enervat după golul anulat de la finalul primei reprize.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ FOTO: cfrclujofficial/ Instagram Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ FOTO: cfrclujofficial/ Instagram

 

 


CFR Cluj a câștigat meciul contra echipei UTA Arad, scor 2-1.

 


Meciul dintre cele două echipe a avut parte de o mulțime de evenimente, de la penalty ratat de Ciprian Deac, la o eliminare a lui Anton Maglica, pentru o intrare dură. De asemenea, CFR Cluj a avut și un gol anulat în finalul primei reprize, fază la care Dan Petrescu s-a enervat teribil.

„Am avut penalty la 1-0 și am ratat, după dăm gol și au spus că a fost fault, pentru mine nu a fost. I s-a făcut rău lui Burcă, e la spital, la pauză mă gândeam ce poate să mai urmeze. A avut o acțiune si a fost gol. Camora scapă singur cu portarul, portarul apără, iar Maglica ia roșu corect la aceeași fază. Totul a fost împotriva noastră, doar că spiritul băieților a fost fantastic.


Nu înțeleg de unde atâta ghinion. Nu se supăra nimeni dacă era 3-0 la pauză. Scorul este meritat, o victorie suferită la final pentru că am jucat în 10, altfel nu ar fi fost o  problemă.

Fiecare antrenor poate să spună ce vrea. Puteți să îmi spuneți și mie o fază în care CFR a fost avantajată astăzi… mereu se încearcă să se spună asta. Niciodată nu am fost avantajați, nici astăzi. Eu nu țin minte nicio fază în care să fim avantajați. 


Eu zic că echipa are foarte multe puncte, am făcut un campionat foarte bun, doar că Farul câștigă tot timpul, la fel ca Napoli în Italia”, a declarat Dan Petrescu la finalul partidei.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Veste proastă pentru Dan Petrescu. Bîrligea va fi indisponibil cel puțin o lună

Motivul pentru care a fost schimbat Andrei Burcă în meciul cu UTA. Fotbalistul a ajuns la spital

Neluțu Varga despre plecarea subită a lui Malele: „A avut acordul meu”

abonare newsletter