Sport

CFR Cluj a fost criticată de Basarb Panduru și Andrei Vochin după meciul cu Universitatea Craiova: „De mult n-am mai văzut CFR jucând aşa de slab”

CFR Cluj a fost criticată de către două personalități din fotbalul românesc.

Isfan Alexandru și Ermal Kraniqi în duel /FOTO: Universitatea Craiova - Facebook Isfan Alexandru și Ermal Kraniqi în duel /FOTO: Universitatea Craiova - Facebook

 

 


Oamenii din fotbalul românesc trag semnalul de alarmă după performanța slabă a CFR Cluj în primele două etape ale play-off-ului Superligii. 

 


După ce a terminat la egalitate cu Rapid în prima etapă, CFR Cluj a remizat și cu Universitatea Craiova în a doua etapă, adunând doar două puncte în total. Basarab Panduru și Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, asunt de părere că echipa din Gruia nu poate să se bată la campionat dacă va continua cu astfel de evoluții slabe.

„Parcă Craiova merita mai mult pe final, a fost echipa care a stat mai mult în terenul CFR-ului, care l-a băgat pe Hoban şi a arătat că vrea să se apere. Craiova joacă fotbal, se bate cu toată lumea şi îl ajută mult acest play-off pentru sezonul viitor. Craiova arată bine”, a declarat Basarab Panduru, conform Orange Sport.


„De mult n-am mai văzut CFR jucând aşa de slab. Mă uitam în prima repriză cât de mare e diferenţa de ritm faţă de Rapid – Farul. CFR a vrut de la această partidă să nu primească gol, să nu se întâmple ceva. Raportul ocaziilor, în a doua repriză, a fost 6-1 pentru Craiova. Nu văd cum CFR poate câştiga campionatul dacă joacă aşa. Când nu mai ai fazele fixe, nu mai ajungi la poartă, era arma principală”, a spus și Andrei Vochin, conform sursei citate mai sus.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a remizat în partida cu Universitatea Craiova. Dan Petrescu: „Un meci foarte greu, știam că echipa mea nu va fi bine azi”

Excelența în sport, recunoscută de Primăria Florești. Trei sportivi și antrenorii lor au fost premiați

abonare newsletter