Sport

Campionii joacă în Harghita

<p /><img src="documente/stories/11_noiembrie/26_ziua/mobi.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />„U“ Mobitelco BT Cluj va juca astăzi în deplasare cu BC PH Miercurea Ciuc, într-un meci restant din etapa a 12-a a Diviziei A.

Campionii speră că meciul cu formaţia ciucană se va juca în cele din urmă, după ce a fost amânat de două ori.

Partida din etapa a 12-a dintre BC Miercurea Ciuc şi „U“ Mobitelco BT trebuia să se dispute iniţial în toamnă, dar a fost amânată din cauza programului încărcat al campionilor pentru începutul lunii ianuarie. Clujenii s-au deplasat la începutul anului în Harghita, dar meciul nu s-a mai disputat din cauza unor defecţiuni la panoul de susţinere al unui coş şi a fost din nou amânat.

„Sperăm ca a doua deplasare la Miercurea Ciuc să fie cu noroc şi să jucăm, pentru că avem nevoie de această partidă. Pauza a fost destul de lungă. Este un meci pe care îl tratăm foarte serios, nu mai avem voie să facem nici un pas greşit“, a declarat Marcel Ţenter, antrenorul clujenilor.

Ţenter: „Meciul cu Târgu Mureş ne-a trezit”


„U“ Mobitelco BT se află pe locul 5 în Divizia A, cu 13 victorii şi 5 înfrângeri, la numai două puncte în spatele primelor două clasate, BC Timişoara şi Gaz Metan Mediaş. Campionii au fost învinşi în ultimul meci jucat acasă de BC Mureş, dar şi-au revenit şi au câştigat deplasarea de la Oradea. „Eu zic că meciul cu Târgu Mureş ne-a trezit, acest lucru se vede şi în antrenamente. Nu ne mai permitem paşi greşiţi şi mergem la Miercurea Ciuc cu gândul să câştigăm. Nu este bine să facem o pauză atât de lungă în timpul campionatului, însă nu ne putem împotrivi naturii, toate echipele sunt afectate în aceaşi măsura de această vreme“, a spus antrenorul campionilor.

Marcel Ţenter a mai menţionat că niciodată nu s-a mai confruntat cu atâtea accidentări într-un singur sezon şi că speră ca măcar unii dintre absenţi să revină.

Îşi doresc să joace

Delegaţia celor de la „U“ Mobitelco a plecat miercuri dimineaţa spre Miercurea Ciuc. Înaintea plecării spre localitatea harghiteană, elevii lui Marcel Ţenter erau îngrijoraţi de starea drumurilor. „Nu am emoţii în privinţa jocului, mai degrabă în privinţa drumului până acolo. Sper să ajungem în siguranţă la Miercurea Ciuc. Va fi o partidă grea, avem o deplasare lungă şi a fost o perioada destul de lungă în care doar ne-am antrenat. Nu va fi uşor, dar trebuie să câştigăm meciul de la Miercurea Ciuc“, a spus americanul Kyndall Dykes. „Este un drum lung până la Miercurea Ciuc, însă tot ceea ce ne dorim este să jucăm acest meci, să câştigăm şi să ne întoarcem în siguranţă la Cluj“, a declarat şi Philip Jones.

Meciul dintre BC PH Miercurea Ciuc şi „U“ Mobitelco BT Cluj se va disputa astăzi, de la ora 18 şi va fi transmis în direct de DigiSport 3.

Ultimele Stiri
abonare newsletter